Şimdi Ara

YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben elektroniğe giriş yapalı 2 ay olmuştur fazla olmasa da arduino bilgim var ama elektronik yönüm zayıf parçaların ne işe yaradığını biliyorum ama temel elektronik devrelere baskı devrelere atılmak istiyorum bilen bi arkadaşım var ne desem bana sorma araştır diyor siz de aynı yollardan geçtiniz bana yardımcı olurmusunuz...

• Kendinize bir çizim programı seçin mesela ares yada sprint layout gibi. Çizim yapmayı biliyorsanız çizin. Daha sonra PCB baskı devre nasıl çıkartılır ütüleme eritme delme işlemlerini öğrenin. Çok zor değil bunlar zor olanı çizim yapmak buda bilginiz varsa yapılabilecek çalıştığına güvendiginiz devre şemasını seçip çizip basıp eritip delmek ve lehimlemek kalıyor. Cizimde kendinize guvenemiyorsaniz hazır çizilmiş devreleri yapın

Ben 2 yıl önce anahtar bağlanmasını bilmiyorken şimdi kendi basit devrelerimi çizip basıp kuruyorum önceleri hazır çizilmiş devreleri yapardım amfi vs. .
    Hatta yeni yeni pic li devrelere basliyacagim kendime kart aldım onu bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcu27 -- 25 Ocak 2016; 21:17:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş tamam helal olsun da ban bi faydası olmaz bana tavsiyede bulun
  • CNNTRK C kullanıcısına yanıt
    Sana tavsiyem üslubunu düzeltmen.

• Gktup özür dilerim saygısızlık yapmak istemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CNNTRK

Kardeş tamam helal olsun da ban bi faydası olmaz bana tavsiyede bulun

Adama Sana Nasihat Vermemiş Zaten İzlemen Gereken Yollari Söylemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CNNTRK

Ben elektroniğe giriş yapalı 2 ay olmuştur fazla olmasa da arduino bilgim var ama elektronik yönüm zayıf parçaların ne işe yaradığını biliyorum ama temel elektronik devrelere baskı devrelere atılmak istiyorum bilen bi arkadaşım var ne desem bana sorma araştır diyor siz de aynı yollardan geçtiniz bana yardımcı olurmusunuz...

Selamün Aleyküm kardeşim.Öncelikle bu iş 2-3 kelime söyleyince,bir şey izleyince hemen olmuyor..İşin içine zaten bir kere girdiğin zaman,pratik yapa yapa uzmanlaşırsın.Basit devrelerden başla flip-flop,flaşör,zamanlayıcı,regülatör vb. sonra fm verici falan yaparsın.Zaten 5-6 tane yaptıktan sonra elin yatkınlaşıyor,her seferinde iyiye doğru gidiyorsun.İyi şanslar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CNNTRK C kullanıcısına yanıt
    Ben uslubunuza takılmak istemiyorum zaten anlamissiniz.
    Tavsiyem basit bir kaç devre ile pratik yapmanız mesela vumetre devresi flip flop devresi . tda7377 amfi devresi.
    Bunlarla başlayın kendinize güven geldikçe ileri taşır siniz yaptığınız işleri zaten.

Tm olarak ne ihtiyacınıza yarar bununla ilgili devrelerde yazabilirsiniz bu konuda araştırmak gerekir

• Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim...
  • alpersddk kullanıcısına yanıt
    Aleykümselam,önerilerin için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.