[Sizce bu sistem oyun için yeterli midir?] Şimdiden tşk.
Sistem güzel ancak bazı değişiklikler yaparsak daha iyi olur
İşlemci olarak E8400 alın 8400 ile 8500 arasındaki fiyat farkına deymez anakart olarak çok az bir ekleme ile anakartı Gigabyte X38-DS4 yapın ramler güzel ama size tavsiyem ramleri 4 adet 1 gb değilde 2*2 gb şeklinde almanız ekran kartı güzel ancak size ben palit 8800GT sonic tavsiye ederim
bu değişiklikler yapılırsa daha güzel bir sistem olur
Evet okanbozkurts 'un dediği gibi fiyat farkına değmez..
Benim anakart tavsiyem x38dq6 olurdu..
Ram ve diğerlerine katılıyorum..
Bu arada Palit ekran kartlarında indirime gitti eski fiyattan almayın şuan piyasa fiyatı 200$ altında.
quote:
Orjinalden alıntı: okanbozkurts
Sistem güzel ancak bazı değişiklikler yaparsak daha iyi olur
İşlemci olarak E8400 alın 8400 ile 8500 arasındaki fiyat farkına deymez anakart olarak çok az bir ekleme ile anakartı Gigabyte X38-DS4 yapın ramler güzel ama size tavsiyem ramleri 4 adet 1 gb değilde 2*2 gb şeklinde almanız ekran kartı güzel ancak size ben palit 8800GT sonic tavsiye ederim
bu değişiklikler yapılırsa daha güzel bir sistem olur
katılıyorum...
Yorumlarınız için teşekkürler. Sizin deikleriniz daha mantıklı geldi
bir yorum da benden çift ekran kartı destekli bir anakart alıyosun ama ekran kartın nvidia, dolayısıyla ilerde sli yapmak istediğinde anakartın desteği yok. bu yüzden tek pci x16 olan p35ds3r öneririm. ya da ekran kartı crossfire için hd 3870 falan alıcan artık
Ekran kartı konusunda biraz beklemeni tavsiye ederim şimdi yeni nesil kartlar gelince 8800 Gt fiyatıda düşmek zorunda kalıcak.Yada 8800 Gt fiyatlarında piyasaya giricek olan HD 4850 alabilirsin.