Şimdi Ara

Yardıma ihtiyacım var. Karmaşadayım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce ben 11.sınıf öğrencisiyim. Ve yoğun demesemde orta yoğun biçimde her gün ders çalışıyorum (okul sınavlarıma değil). Sizden akıl almak istiyorum çok karmaşadayım.

İlk olarak çok fazla lys kastım şu ana kadar. Yani 11.sınıf olmama rağmen lys matematiğinin %80'ini bitirdim (permütasyon, kombinasyon, olasılık,integral dışında)

2) Edebiyatımın gerçekten çok iyi ona da bu sene çok fazla yükledim (cumhuriyet edebiyatı dışında hepsini bitirdim diyebilirim)

Sorun şu ki; ygs olarak hiçbir şey yapmadım. Lys matematiği yaptığım halde ygs matematiğinde takılıyorum. Onun dışında türkçe de paragraf,cümlede anlam,cümle bilgisi,ses bilgisi sıkıntım çok. Ygs coğrafya ve tarih içler acısı diyebilirim. Geometri çok fena yani yerlerde diyebilirim (doğrunun analitiği ve üçgen dışında hiçbir geometri konusuna çalışmadım).

Sizce şu andan sonra neler yapmalıyım? Lys ağırlık verdim çok fazla, pişman değilim ama ygsden kötü puan alırsam moralim seneye sıfır olabilir. Sizlerden güzel yorumlar bekliyorum. Allah'a emanet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoşokk -- 7 Mart 2013; 17:22:53 >

• mat1 kitabı bitir bitane. sonra 40/40 ygs mat. belli ki kapasite var sende. yaparsın çok rahat.
  • Adamın taktığı meseleye bak. YGS mantık ve zeka işi der herkes. Evet dogrudur. Çalışmadan da yapabilirsin ama tabi sağlam bir temel şart. Temelin yoksa bir süre sonra kendini gerizekalı gibi hissedersin, suan öyle hissediyorum. Sanıyorum temelin iyi, verdiğin izlenim inekleme de iyi olduğunu yönünde, her neyse daha var senin için sınava. Kasma bu kadar hedef çok büyük değilse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Adamın taktığı meseleye bak. YGS mantık ve zeka işi der herkes. Evet dogrudur. Çalışmadan da yapabilirsin ama tabi sağlam bir temel şart. Temelin yoksa bir süre sonra kendini gerizekalı gibi hissedersin, suan öyle hissediyorum. Sanıyorum temelin iyi, verdiğin izlenim inekleme de iyi olduğunu yönünde, her neyse daha var senin için sınava. Kasma bu kadar hedef çok büyük değilse.

Teşekkürler hocam ama şu an ne yapmam lazım bana onu söyler misiniz?

(Ben yaza kadar lys çalışmayı yazın 3 ay boyunca sadece ygs kasmayı planlıyorum siz ne düşünüyorsunuz?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankah

quote:

Adamın taktığı meseleye bak. YGS mantık ve zeka işi der herkes. Evet dogrudur. Çalışmadan da yapabilirsin ama tabi sağlam bir temel şart. Temelin yoksa bir süre sonra kendini gerizekalı gibi hissedersin, suan öyle hissediyorum. Sanıyorum temelin iyi, verdiğin izlenim inekleme de iyi olduğunu yönünde, her neyse daha var senin için sınava. Kasma bu kadar hedef çok büyük değilse.

(Ben yaza kadar lys çalışmayı yazın 3 ay boyunca sadece ygs kasmayı planlıyorum siz ne düşünüyorsunuz?)

Yazın ygs ye başlasan gayet yeterlidir ben mat 1 ı 1,5 ay gibi sürede bosladığım halde bitirmiştim,ama konu bitirmek mesele değil, asıl mesele soru çözmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ankah

quote:

Yazın ygs ye başlasan gayet yeterlidir ben mat 1 ı 1,5 ay gibi sürede bosladığım halde bitirmiştim,ama konu bitirmek mesele değil, asıl mesele soru çözmek.

teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten bir 11.sınıf olarak takdir ettim.Seni bir iki soru olacak. Mesela bu senenin fiziğine biyolojisine filan fazla çalışmıyor musun ?Sadece MAT-2 mi bir de mat-2 nin 12.sınıf konularına da çalıştın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp314

Gerçekten bir 11.sınıf olarak takdir ettim.Seni bir iki soru olacak. Mesela bu senenin fiziğine biyolojisine filan fazla çalışmıyor musun ?Sadece MAT-2 mi bir de mat-2 nin 12.sınıf konularına da çalıştın mı ?

İlk önce son soruna yanıt vereyim evet 12.sınıf konularından limit ve türevi bitirdim integrale bilerek başlamadım. Bu arada ben TM öğrencisiyim sizin ilk sorunuza pek yararlı bir cevap veremeyeceğim çünkü fizik ve biyoloji dersleri size göre çok önemlidir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.