Şimdi Ara

yardıma gitti yolda kaldık (ss li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otokoç Ford da staj yapıyorum.Yanında çalıştığım usta Euro servise(yol yardım) bakıyor.Bugün bi telefon geldi Samsun'nun Salıpazarı ilçesini tahran köyünde 2012 model transit porye bilyası dağıtmış araba merkeze gelemiyor.Aldık mazemelerimiz çıktık yola yol boyunca bi sıkıntı yaşamdık.İlçe merkezinden gideçeğimiz köyün uzaklığı 25 30 km.Köy yoluna girdik yol asfalt güzel ama yolda kar var ve dar.Önümüzde 2 köy var 3. sü bizm gideceğimiz köy.1. köyü sorunsuz geçtik ama 2 .köye geldik bi dağa tırmanıyoruz güneş görmeyen kısımlrda buz daha erimemiş.Kar lastiklerimiz daha 1 haftalık zorla değiştirmiştik servis müdürüne.Tek güvencemiz lastikler.Neyse 2 köyüde geçtik dik rampanın birinde kaldık kaldık.Çıkamıdık bu arada bizim srabamız transit custom önden çekiş ve arkasında küçük bi tamirhane var bizim kaldığımız yerde arakadan çekiş transitler rahat rahat çıkıyor.Adamı aradık gelemiyoruz çekiçi göndercez dedik adam siz durun ben gelicem dedi.Tamam dedik köye 2 3 km yolumuz kalmıştı adam sağ ön tekeri kitlenmiş ve freni olmayan arabayla bize geldi.Arabayı yaptık ama dağın başındayız arabanın termometresi 2 dereceyi gösteriyor.Herterafımız dondu ama bu da böyle bi anımız oldu yol yardım yolda kaldı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-390090328 -- 20 Aralık 2013; 22:17:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.