Şimdi Ara

Yardım! Yassak Filtreleme Programı Mozillada Çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Yassak programını kurdum ama bu program sadce internet explorer için çalışıyor, mozilla ve google chrome da etkisisz, yani onlara karışmıyor.

Bu sorunun bir çözümü var mı?? ne yapmam lazım???

Yassak bir aile filtreleme programıdır.

Yardım! Yassak Filtreleme Programı Mozillada Çalışmıyor.

• Arkadaşlar yok mu cevap verecek olan?????
  • Daha başka programlar var onlardan kullansanız.
  • Bir programın girdiğim siteleri izlemesini sevmem (verileri bir yerlere yolluyor olabilir)
    McAfee SiteAdvisor ile gireceğin siteler hakkında bilgi sahibi olursun
    zaten kırmızı yanıyorsa girilecek nitelikte de bir site değildir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gocmen93

Bir programın girdiğim siteleri izlemesini sevmem (verileri bir yerlere yolluyor olabilir)
    McAfee SiteAdvisor ile gireceğin siteler hakkında bilgi sahibi olursun
    zaten kırmızı yanıyorsa girilecek nitelikte de bir site değildir.

öyle de ben kardeşlerim için kurdum bu programı... kullanımı baya pratik ve etkili... telekomun kinin denedim beğenmedim.

diğerlerinden de pek bilgi sahibi değilim.
  • sana görüp görebileceğin en etkili programı söyliyim böyle dandirik programlarla uğraşma.. bunlar hertürlü delinebilir.. öyle yasak kelime site adresi yazarak nereye kadar gidilebilir??internet güvenlik programlarıda çoğu zararlı siteleri farkedemiyor.. k9 webprotection programını kur.. ücretsiz ve tamamen interneti güvenli hale getiriyor.. ama bilgisayarın zayıf ise küçük bir performans kaybı yaşayabilirsin..

aşağıdaki adresten indirebilirsin.. Başka da program aramana gerek yok.. çünkü daha iyisi yok..

http://www1.k9webprotection.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

sana görüp görebileceğin en etkili programı söyliyim böyle dandirik programlarla uğraşma.. bunlar hertürlü delinebilir.. öyle yasak kelime site adresi yazarak nereye kadar gidilebilir??internet güvenlik programlarıda çoğu zararlı siteleri farkedemiyor.. k9 webprotection programını kur.. ücretsiz ve tamamen interneti güvenli hale getiriyor.. ama bilgisayarın zayıf ise küçük bir performans kaybı yaşayabilirsin..

aşağıdaki adresten indirebilirsin.. Başka da program aramana gerek yok.. çünkü daha iyisi yok..

http://www1.k9webprotection.com/

Öberdiğin bu programı deniyecem. yardımların için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.