Şimdi Ara

Yardım Wireless Baglantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende 1senedir boşta duran bi Us Robotics 5417a Wireless PCI Kart var ve bi arkadasımda internet var kablosuz kullanmak istiyorum arada 110mt felan var yanlamasına ama cekmiyor bizden ama o bize geldimi onda Casper Nirvana Laptop Var rahat cekio wireless benimkinin cekmesi için neler yapabilirim ? yardımcı olurmusunuz... Yada bendekini satıp usb alayım fark edermi yardım ederseniz sevinirim.1sene evel 80ytl almıstım suanki fiyatı 55-60 arasında . yada anten mi alayım benim kartın üstündeki anten 2dbi düsük bayagı 150-250mt ceken antenlerin fiyatları ve dbi nelerdir. yardımcı olursanız sevinirim

2.4GHz 9 dBi İNDOOR-OUTDOOR OMNİDİREKTİONAL WİFİ ANTEN işimi görürmü 500-600mt felan dio 35-40ytl gibi bi fiyatı var ? sizce isimi görürmü benm kartıma uyarmı ?

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

-New High Quality: 2.4GHz 9dB WiFi Booster SMA Antenna
    -Frequency: 2.4 GHz
    -Impedance: 50 Ohm
    -VSWR < 1.5 Average
    -Maximum Input Power 50 W
    -Light Weight, only 80g
    -9 dBi gains
    -Omnidirectional Antenna
    -Polarization Vertical
    -Plug directly into your D-link DWL520, Linksys WMP11, WET11, Netgear MA311, or D-link APs (anything that uses Reverse Polarity SMA)
    -3 Meters (10 ft ) Cable Magnetic Stand with SMA (female) connector
    Açık alanda 600 metre mesafede rahat sinyal alabilir sağlıklı sinyallere uzaklardan ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kin_ittifak -- 10 Mayıs 2008; 22:03:17 >

• Kartı satma hiç,pcı kartlar usb den daha performanslıdır.Dediğin gibi daha kuvvetli bir anten alırsan halledersin sorununu
  • wireless anteni almak en mantıklı çözüm gibi gözükebilir ama teknik anlamda en sağlıklıısı bir access point (Repater özelliği olan)alın 110 metre dediğiniz yerde bir orta alana koyarsanız daha sağlıklı bir bağlantı yakalamış olursunuz.Yani sizden cıkan sinyal 50 Metre sonra koyduğunuz access pointe ordanda 110 metrede olan bilgisayara bu access point ile ulaştıralabilir böylece daha sağlıklı bir sinyal yakalamış olursnuz.
  • Arkadaşım bu kart bu mesafede fazlasıyla işini görür , 5 veya 9 db antenle sonuç alırsın . Anteni iyi konumlandırman gerekir yani modemden gelen yayını alacak şekilde olmalı . Aşağıdaki linkten de kartın son sürüm sürücüsünü yüklersen sanırım sorun kalmaz . kolay gelsin .

Zaten İNTERNET DEDİĞİN DE KABLOSUZ OLUR .

http://www.usr-emea.com/support/s-prod-template.asp?loc=trky&prod=5417a
  • cok tesekkür ederim. yardımcı oldugunuz icin peki indoor marka bu anten benm kartımla uyumlu calısırmı peki ?ilada aynı marka mı olacak teknik servis dedi bana kendi ürünleri daha iyi calısır..bugun aradımda
  • Beyler Bugun İzmir Çankayadan 25 ytl ye Digitus 9dbi indoor anten Aldm ama hiç menmun deilim. :( evimin içinden 1 Tane Sinyal aldm sanş eseri oda sifresiz wireless ona baglandm %10 la giriom :S kopmalar oluo uzatma Kablosu almadım almayı düsünüyorum kasayı camın Önüne Koydm 7-8 sinyal aldm ve Cok ugrastım.ama arkadasa baglanamadım uzaklıktanmıdır nedir bilemiyorum arkadası en cok %40 Sinyal le gördüm 100mt öteyi. ama baglanamadım. ve beni hiç tatmin etmedi bu net.Antenin Boyu 38.5 cm ama fazla is yapamıo buna :S uzatma alsam sinyal düsmesi yaparmı acil yardim... yada baska bi yol varmı :S evin içinden :S cok az sinyal alıyorum.

Digitus 9 dBi 2.4GHz Indoor Omnidirectional Antenna

Antenna Type: Rubber Antennable to bend
    Gain: 9 dBi (reception)
    Suitable for IEEE 802.1b/g WLAN standard
    Frequency Range: 2.4, 2.4835GHz
    Impedance: 50Ω ± 5Ω
    Power handling: 1 Watt
    VSWR: = 2.0
    Connector: SMA Male Reverse
    Diameter: 13 mm
    Uzunluk: 38.5 cm
    Weight: 42g
    Operation temperature: - 30°C ~ 60°C
    Material: Plastic

Beyler bu resim :D valla catıya cıktım anteni kurdum bunlar geldi bi anda :D ama sinyalleri azdı

Yardım Wireless Baglantı Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kin_ittifak -- 10 Mayıs 2008; 21:41:39 >

• yardım etcek biri yokmu yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wireless Sorunu. (Acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam reklam yapmaktan hiç hoşlanmam ama o anteni git geri ver çünkü onun teli çok ince oluyor ve yamuk durduğundan kazancı 0 dBi oluyor yani elindeki 2 dBi antenden bile az belki aynı olabilir.
    Tavsiyem bir panel anten alman çankayada Cesoft diye bir firma var adres olarak eski itfayenin orda 1. onur var 1. onurun olduğu sokakta egesis diye bir bilgisayar mağzası var oraya doğru yürüdükten sonra 2-3 daire daha ileri git ve bir binada cesoft tabelası göreceksin. tabelaları görmek için 1. onurda vesteli gördüğün yerden yürü. Ayrıca kablonu orda yaptırmanı tavsiye ederim, çatıda 5 metrelik kablom var 1 yıldır, yağmur falan hiçbir sorun çıkarmadı. Senin durumun için 15dBi panel anten yeter.
    Bunun dışında herhangi bir yerden(büyük mağza) US Robotcis in panel anteninden de alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

hocam reklam yapmaktan hiç hoşlanmam ama o anteni git geri ver çünkü onun teli çok ince oluyor ve yamuk durduğundan kazancı 0 dBi oluyor yani elindeki 2 dBi antenden bile az belki aynı olabilir.
    Tavsiyem bir panel anten alman çankayada Cesoft diye bir firma var adres olarak eski itfayenin orda 1. onur var 1. onurun olduğu sokakta egesis diye bir bilgisayar mağzası var oraya doğru yürüdükten sonra 2-3 daire daha ileri git ve bir binada cesoft tabelası göreceksin. tabelaları görmek için 1. onurda vesteli gördüğün yerden yürü. Ayrıca kablonu orda yaptırmanı tavsiye ederim, çatıda 5 metrelik kablom var 1 yıldır, yağmur falan hiçbir sorun çıkarmadı. Senin durumun için 15dBi panel anten yeter.
    Bunun dışında herhangi bir yerden(büyük mağza) US Robotcis in panel anteninden de alabilirsin.

saol aga bende nette aradım gördüm o panelleri cok güzel 17db lik gidip alıcam en yakın zamanda...bugun cankaya bi dükkanda gördm adam 100ytl dedi.cesoftun paneline ve dedigine göre 5 km cekiomus 1e 1denekadar dogrudur bilemiom 3mt kablolu güzeldi almayı düsünüyorum

• Beyler bugun 60ytl ye EVEREST SL-ANT110 11dbi Anten aldm Sİnyal Kablosuz Ag cok buluyor ama %30dan fazla yok yine :S yarın geri verip cesoftun o 100ytl sattıgı paneli alayımmı o görürmü isimi ? illallah ettim valla :S
  • Kin_ittifak,
    üstteki mesajınızda;EVEREST SL-ANT110 11dbi lik anten aldığınızdan ve memnun kalmadığınızdan bahsetmişsiniz.
    Sanırım aldığınız anten bu:

http://www.derelibilgisayar.com/1/865/S-Link-SL-ANT110-11dBi-Wireless-Omni-Anten.htm

Bende tam bu anteni almayı düşünüyordum, antenle ilgili tecrübelerinizi yazarmısınız?
    Daha evvel nasıl bi anten kullanıyordunuz? yenisi ne kazandırdı ve bu anten outddoormu suda ıslanırmı? nereden aldınız? geri verip ne almayı düşünüyorsunuz?
    Ben bu antene alternatif olarak; Ladox ve Planet marka 8dbi omni outdoor iki anten üzerinde yoğunlaştım, siz ne dersiniz?
    selamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.