Şimdi Ara

YARDIM: Webcalldirect kullanıcısıyım yardım gerek !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Webcalldirect kullanıcısıyım fakat bir sorunum var

14 şubat 2009 tarihinden bu yana türkiye içi ücretsiz arama yapamıyorum sadece yurt dışına ücretsiz arama yapıyor.

kredimi 9 gün önce yükledim.

Hiçbir şekilde bedava kullanım süresini aşma gibi bişey söz konusu değil.

Sorun nedir lütfen bilgi verirmisiniz !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: brtvrdrl

Ben Webcalldirect kullanıcısıyım fakat bir sorunum var

14 şubat 2009 tarihinden bu yana türkiye içi ücretsiz arama yapamıyorum sadece yurt dışına ücretsiz arama yapıyor.

kredimi 9 gün önce yükledim.

Hiçbir şekilde bedava kullanım süresini aşma gibi bişey söz konusu değil.

Sorun nedir lütfen bilgi verirmisiniz !!!

Webcalldirect türkiye için ücretli tarifeye geçmiştir.Bilginize...

Nonoh programı 120 gün bedavadır.Yardıma ihtiyacınız varsa msne ekleyebilirsiniz..

Msn: voipkredi.biz@hotmail.com

Web adresimiz:www.voipkredi.biz

• webcalldirect türkiye içi 0.010 kuruş yapmıştır. bence bu çok uygun tarifedir.
  • Webcall Türkiye 1 cent değil 0,5 cent. Ayrıca ceplere 3 cent olan http://www.actionvoip.com çıktı. Sabit telefon da 0,5 cent, yani hem cep hem ev su gibi ucuz. Kredi kart, paypal v.b olmayanlar için kredi yüklemek yardımcı oluyoruz. http://www.voipkredi.com
  • Nonoh kullanmanızı tavsiye ederim.Turkıye sabıt hatları 4 ay bedava
  • arkadaşlar voip şirketleri ile ilgili detaylı bilgi verebilirim msn adresim m.f_hamamci@hotmail.com site adresimwww.ekisim.com Ayrıcı yukarda programlar deneme veriyor sizi daha sonra euro bazında kredi yüklemizi istiyor oo şekilde konuşmaya devam ediyorsunuz. Aslında bunlar almanya üzerinden konuşturma sağlıyor. Bu gibi firmalardan 30 tane vardır. Nereyi nasıl görüşmek istiyorsanız msn adresi ve sitemde ayrıntılar yer almaktadır. Aklınıza takılan herhangi birşey olursa cep telefonumdan da ulaşabilirsiniz. Cep bilgileri sitemde mevcuttur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.