Şimdi Ara

YARDIM VOLT VEREMİYORUM İŞLEMCİME DFİ LANPARTY ULTRA D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3200+işlemcim var 2000 mhz standart hali 2.6 ghz volt vermeden cıkıyor calısıyor 1.31 voltla yani auto.2.7 yapdım acmadı 1.400 volt verdim actı reset attı 1.550 verdim yine reset attı 3 dk sonra 1.6 yok dfi demi 1.6 yok gorunmuyor aopen 300 waat psu var.ramlerim ise veritceg512+twinmos512 toplam 1gb ddr400 ram acaba 2700 de rammi yetmiyor psu mu volt ne kadar vermeliyim tessekkurler

• Büyük bi ihtimalle ramler kaldırmıyodu hocam. 2T timing le dene bide.
    BU arada o anakartın ram timing ayarlarını iyi bildiğini varsayıyorum. Yoksa işin yaş! (Dost acı söyler! )
  • hiç bilmiyom
  • O zaman işin harbi yaş
  • peki patroıt ramlerden alsam 2800 calısırmı benim anlmaadıgım 1.6 volt yazmıyor 1.6 volt yo kheralde
  •  YARDIM VOLT VEREMİYORUM İŞLEMCİME DFİ LANPARTY ULTRA D
  • quote:

Orjinalden alıntı: owbilo

3200+işlemcim var 2000 mhz standart hali 2.6 ghz volt vermeden cıkıyor calısıyor 1.31 voltla yani auto.2.7 yapdım acmadı 1.400 volt verdim actı reset attı 1.550 verdim yine reset attı 3 dk sonra 1.6 yok dfi demi 1.6 yok gorunmuyor aopen 300 waat psu var.ramlerim ise veritceg512+twinmos512 toplam 1gb ddr400 ram acaba 2700 de rammi yetmiyor psu mu volt ne kadar vermeliyim tessekkurler

Bence DFI kullanma rehberini okumalısın.Oradaki tabloda 1.6V verebilmen için ne yapman gerektiğine dair 1 tablo var.Ayrıca default voltajla 2.6 stabil mi?Prime yaptınmı?Yoksa sadece win mi açılıyo o hızda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla galiba stabil hiç bişe ile oyanmadan 2.2 2.4 2.6 yaptım auto voltage ile 1 2 saat calıstırdım 30 dk most wanted oynadım bi sorun olmadı
  • 1.550+%4 ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: owbilo

walla galiba stabil hiç bişe ile oyanmadan 2.2 2.4 2.6 yaptım auto voltage ile 1 2 saat calıstırdım 30 dk most wanted oynadım bi sorun olmadı

Eğer o hızda voltajsız stabilse işlemcin süper.Eğer stabilite sorunları yaşamazsan voltaj arttırmana gerek yok.Ama bence 1 kaç saat prime'da test edip stabiliteya bakabilirsin.
  • Bu tarz başlıklar baydı artık..biraz araştırın yaa Dfi ile ilgili tonla bilgi var bu forumda..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.