herkese selamlar arkadaşlar...bende 2002 model peugeot 206 1.4 benzinli bir araç var...benim sorunum aracımın performansının eksik olması aracım 1.4 ama düz yolda 120-130'a çıkması için gazı köklemek zorunda kalıyorum ve bayagı zorluyorum artı kalkışlardada çok iyi değil ve yokuş yukarı bayagı zorlanıyor...hatta yokuşta çekişi düşüyor...bunun için yardım ve önerilerinizi bekliyorum... baskı balatadan olma ihtimali varmı? şimdiden tşkler arkadaşlar...
Merhaba, aracınızın performansını etkileyen birçok etken olabilir. Genel bir bakımdan geçirmenizi öneririm. Hava filtresi, bujiler ve kabloları vs ..Baskı balata da bitmiş olabilir. Ama balata bitmişse motor devirlenir ama araç hızlanır. Şayet böyle bir probleminiz varsa balatadan şüphelenebilirsiniz. Ama öncelikli önerim aracınızı genel bir bakımdan geçirmeniz.
bakım şart
arkadaşlar cevaplarınız ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim...bakım yaptıracagım ama öncelikli olarak bu arabanın çekişi konusunda neler öncelikli olarak kontrol edilmeli ve bakım yapılmalı...şimdiden teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme