Şimdi Ara

*YARDIM* TOSHIBA EXPRESS MEDIA PLAYER KURULUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam,

    Aldığım Toshiba notebook'ta express media player kurulu değildi ve recovery cd'si mevcuttu. Bun de bunu kurmaya çalıştım fakat başaramadım. Yardıma ihtiyacım var.

    Anladığım kadarıyla önce express media player, sonra windows kurulması gerekiyor. Ben de öyle yapıyorum. Fakat windows'u (kendi cd'sinden) kurduktan sonra, Express Media Player'dan eser kalmıyor! CD/DVD tuşuna basınca, windows kurmadan önce EMP açılıyordu, fakat windows kurduktan sonra windows açılıyor!

    Sanırım kurtarma cd'si, windowsu kurarken EMP'ı da siliyor! (Bana öyle geldi, çünkü harddiski bölümlemek konusunda iki seçenek sunuyor; 1 "bütün" olarak kullanmak, 2 belirlenen oranda bölmek, yani "harddiske hiç dokunma, şu bölüme kur" filan gibi bir seçenek yok!) Windowsu kurduktan sonra EMP'ı kurmak zaten mümkün değil!... Bu durumda ne yapabilirim? ("Servise git" demeyin, onu ben de biliyorum.)

    Express Media Player'ı kurduktan sonra, kurtarma cd'sinden windows yüklerken özel birşey mi yapmak gerekiyor? Yada herşeyi kurduktan sonra, "aktifleştirmek" için filan ayrı bir işlem mi gerekiyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan23 -- 16 Ekim 2006; 4:16:43 >







  • Sanırım sorun çözüldü!

    EMP recovery cd'sinden "recover" işlemini seçtim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.