Şimdi Ara

YARDIM TALEBİ ( 1 Dakikanızı Ayırır mısınız Lütfen...?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli forum.donanimhaber.com Üyelerine,

Ben ve Birazdan anlatacağım konuyla ilgili bana destek olan 2 arkadaşım, forum.donanimhaber.com üyelerinin yardım sever ve birbirlerine yardım etme konusunda ne kadar duyarlı olduklarını biliyoruz. Benim ve 2 Arkadaşımın Ankara Köstence Mahallesinde durumları olmadığı için okuttuğumuz 2 tane pırıl pırıl çalışkan ve zeki kardeşimizin bu yılki karne hediyesi olarak onlara birer tane bilgisayar toplayıp hediye etmek istiyoruz. bu konuda ben ve arkadaşlarım birtane bilgisayarı topladık. çok aham şaham bir bilgisayar olmasada orta seviyenin üstünde hem derslerinde onlara yardımcı olabilecek hemde derslerden kalan zamanlarında vakit geçirebilecekleri bir sistem toparladık. (toladığımız sistem özellikleri olarakta şu sekilde amd x2 555 işlemci + gigabyte anakart + samsung 2gb ram + 500 gb seaagat hdd + 400 watt psu + dvd rw + palit 9600gt ekran kartı + atx kasa + 17" ekran + klawye mouse seti + hoparler+ birtanede yazıcı) kardeşimizin dersleri için eğitim setleri ayarladık tanıdık kırtasiyelerden ve internet bağlantılarını elif adlı arkadaşımız alacak. anlayacağınız bir tane toplayacağımız eksik bilgisayarımız kaldı onun için toplayacağımız parçalar konusunda sizlerden kendim ve arkadaşlarım adına yardımcı olmanıız istiyorum. ben ve arkadaşlarım eksik bilgisayar parçaları araştırmaya devam edeceğiz. bulduğumuz parçaları burdan sizlerle paylaşırım. tüm eksik parçaları tamamladıktan sonra iki kardeşimize karne hediyesi olarak topladığımız bilgisayarları hediye edeceğiz.

siz değerli arkadaşlardan bu eksik bilgisayarın parçalarını tamamlama konusunda yardımcı olmanısı isteyeceğim. elinizde fazladan kullanmadığınız yada bilgisayarınıız yenilediyseniz eski parcalarınızı bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. özellikle ankara içindeki arkadaşlarımızdan parçalarını elden alabiliriz. ankara dışından paylaşımda bulunacak arkadaşlarımız içinse pm atarlarsa açık adresimizi vererek kargo kargo ücreti tarafımızca ödenecektir.

ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUMKİ. KONUYLA İLGİLİ OLARAK AKILLARINIZDA HİÇ BİR ŞUPHE VE SORU İŞARETİ KALMASIN BU PARÇALARIN HEPSİ YEMİNEDERİMKİ ARKADAŞA HEDİYE EDİLECEKTİR. KENDİMİZ İÇİN İSTİYORSAK NAMERTTİZ.

YARDIMLARINIZ İÇİN BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ ( ANKARA İÇİNDEKİ ARKADAŞLARLA YÜZ YÜZEDE GÖRÜŞEBİLİRİZ.)
    FORUMDAN PM ATARAK, sksgtytks@mynet.com mail adresimden TELEFONLA GÖRÜŞMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR BANA PM ATARLARSA TELEFON NUMARALARIMI VEREBİLİRİM

KONUYLA İLGİLİ OLARAK ŞİMDİDEN HERKESE TESEKKÜR EDER, ALLAH TEÂLÂ YARDIMLARINIZI ŞİMDİDEN KABUL ETSİN.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sksgtytks -- 31 Mayıs 2010; 14:00:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlara vesile olur inşallah. bende yozgattaki bir arkadaşım için siteden böyle bir yardım istemiştim. emin olki sitedeki arkadaşlarımız seni bu konuda yalnız bırakmayacaklardır. beni yalnız bırakmamışlardı. bende akşam evime bi bakayım işinize yarayacak birşeyler varsa göndermek isterim.
  • SAĞOL ARKADAŞ. SİTENİN BENİDE YALNIZ BIRAKMAYACAĞINA İNANIYORUM.

• İçten bi pm
  • PM CEVAPLANDI. İLGİNİZDEN DOLAYI TEŞÜKKER EDERİM.

• şimdık sistemın eksıklerı neler kım ne yapmış yazarsanız daha kolay yardımcı oluruz sistem toparlayacaz demışsısınız yadığını ozellkler yenı modeller nasıl tam açık yazarsanız herkes nasıl yardım edeceğını daha iyi anlamış olur
  • SİSTEMİN BİRİNİ BEN VE İKİ ARKADAŞ TOPARLADIK TOPLADIĞIMIZ SİSTEMİ YAZDIM. BUNA EŞ DEĞER BİR SİSTEM TOPARLAMAYA ÇALIŞIYORUZ. SİMDİLİK EKSİKLERLER İLGİLİ OLARAK

salihgemili ARKADAŞIMIZ.

1 adet 1 gb ddr2 ram
    250 gb lık hdd
    1+1 hoparlor
    Microsoft lazer mouse(siyah)

GÖNDERECEK HATAYDAN KARGOYLA.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Urunler kargoya verıldı yardımcı olabıldıysem ne mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihgemili

Urunler kargoya verıldı yardımcı olabıldıysem ne mutlu

ALLAH RAZI OLSUN ÜSTAD. SİZİN GİBİ ARKADAŞLARLA BU VESİLEYLEDE OLSA TANIŞTIĞIM İÇİN BEN MUTLU OLDUM.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.