Şimdi Ara

yardım talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uydu anteni ve receiver konusunda engin tecrübelerinizden yararlanmak isterim.Teknolojiye ayak uydurmanın zor oldğunu biliyorum uzun zamandır kullandığım çubuklu antenin bugün vefatı üzerine uydu almaya karar verdim ancak bu konuda buradki arkadaşlar kadar tecrübeli değilim..
    sizden ricam ;
    1- ben türk kanallarının tamamnını ve national geografic,discovery vb. kanalları izleyebileceğim bir uydu setini nerenden ve min ne kadaraa temin edeceğim. fazlaca kanala gerek yok belki brde azeri tv leri olabilir..

2- yada buralarda sizin vaktinizi almak yerine herhangi bir arçelik veya vestel bayine gidip hazır setlerden birni almak mı mantık olan..
    3- eğer fiyatı çok fazla etkilemeyecek ise kartlı sistem almalımıyım? bana faydası ne olur??

acil yardım ederseniz sevinirm..

Sayglarımla,

• marka almamanı tavsiye ederim goldmaster veya next serisi bence iyi başın ağırmaz
  • national geo ve discovery i su an ne turkce ne de ingilizce izlemen mumkun degil uydu alıcısıyla, digiturk veya kabloya uye olman lazım ama sifreleri ilerde cozulebilir.. uydu alıcısı alırsan yazılım destegi iyi olan markalardan almalısın next sunny goldmaster gibi.. kartlı denilen yani modül girisine sahip cihazlar kartlı uyelik usulü şifreli yayın yapan kanallar icin gereklidir. gidip de bi adult kanal uye olmayacaksan ya da ben lig tv'ye asla uye olmam diyosan kartlı alma. ilk dedigm pek gerekmez belki ama lig tv onemli, uye olma ihtimalin varsa kartlı receiver al.. kartsız receiver lar 150 civar iyi bi kartlı receiver da 230 YTL civarı
  • saol osman, verdiğim bu temel bilgiler için. Ben de araştırıyorum.

Deneyimli arkadaşlardan bilgilendirmelerine devam.

Tek çanak-çift çanak ....

Teşkl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanyagan

national geo ve discovery i su an ne turkce ne de ingilizce izlemen mumkun degil uydu alıcısıyla, digiturk veya kabloya uye olman lazım ama sifreleri ilerde cozulebilir.. uydu alıcısı alırsan yazılım destegi iyi olan markalardan almalısın next sunny goldmaster gibi.. kartlı denilen yani modül girisine sahip cihazlar kartlı uyelik usulü şifreli yayın yapan kanallar icin gereklidir. gidip de bi adult kanal uye olmayacaksan ya da ben lig tv'ye asla uye olmam diyosan kartlı alma. ilk dedigm pek gerekmez belki ama lig tv onemli, uye olma ihtimalin varsa kartlı receiver al.. kartsız receiver lar 150 civar iyi bi kartlı receiver da 230 YTL civarı

teşekkür ederim...
  • Receiverı hangi marka alırsan al, tuneri, kanal geçişi, kanal bulma özelliği bulunsun, emu yazılımı ve bu yazılımı ücretsiz güncelleyecek bir firmanın bulunması da önemli.

Amcak asıl önemli olan alacağın antenin kalitesi ve LNB işte bu noktada fiyattan kaçıp kaliteden ödün vermemeni özellikle öneriyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borçları kapatma hk yardım
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.