Şimdi Ara

YARDIM (Silkroad Server Seçimi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ve şu an ares server ında oynuyorum. Genelde çok kalıbalık olduğu için yaklaşık yarım saat girmek için uğraşıyorum.

Silkroad serverlarından hafta içi 12:00 24:00 saatlerinde en boş olan server hangisi? Cevaplarınızı bekliyorum.

• AYDA 16 dolar verirsen hepsi boş.
    vermezsen hepsi dolu.
  • Yeni açılan server'ların herhangi birinde başlamanı öneririm . . .
  • Ben oyuna kimin vasıtasıyla boşladıysan onun serverında oynamanı öneririm.
  • Premium almayı düşündüm ancak okul var az oynuyacağım. Yazın premium alabilirim.
    Oyuna kimsenin tavsiyesiyle değil kendim girdim. Hala temelli kavramış değilim oyunu.
  • Yeni açılan serverlarda en rahat giren server İris -Pt ve Taxilerde bol miktarda var .Ayriyetten goldda çok ucuz.
  • En boş server Venus diye biliyorum ama ortamı güsel deyil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gece ve sabah erkenden giriliyor serverlara.. Ben öyle yapıyorum.. Ya gece 23:00 ya da sabah 6:00 da oyuna giriyorum.. En fazla 5 dakika sürüyor servera girmek.

Hiç premium almadım almam da.. İsraf bence.. Bi tek son seti dizerken pre plus alacağım o da alchemy %sini artırdığı için.. O bir ayda full seti tamamlayacağım sonra yine almayacağım pre..
  • Pacific %78 türk varmış.İstatistiklere göre bence Pacific 'e gel
  • Cevaplar için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Van HaLLen

En boş server Venus diye biliyorum ama ortamı güsel deyil.

Venus'e yarm saat uğraşıyorum zor giriyorum. Bazen de 5-10 denemede giriyor belli olmuyor venus.

Ayrıca ortamı güzel değil evet. Sırf 60 lwl im diye beni hiçbir partye almıyorlar legitler
  • apollaya gel
  • o saatlerde en bos servere rev6da bak onu oyna sürekli xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeFurkan

apollaya gel

Ordayım zaten
  • Yeni serveri bekleyinnnn....
    Vallahi ne yalan söyleyeyim ben beklemekten yoruldum , artık oyundan soguyorum.onca Silki aldık yeni server gelir biraz tadını çıkarırız diye onlarda elimizde kaldı.Bende şansta yoktur en az 2-3 aya gelir bende o zamana kadar beklemekten Sıkılmış ve oyunu silmiş olabilirim.
    Neyse hayırlısı diyelim kime sorsam gelmez diyor ama Neyse hadi iyi forumlar Cümlenize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.