Bildirim
YARDIM (Silkroad Server Seçimi)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
AYDA 16 dolar verirsen hepsi boş.
vermezsen hepsi dolu. -
Yeni açılan server'ların herhangi birinde başlamanı öneririm . . . -
Ben oyuna kimin vasıtasıyla boşladıysan onun serverında oynamanı öneririm. -
Premium almayı düşündüm ancak okul var az oynuyacağım. Yazın premium alabilirim.
Oyuna kimsenin tavsiyesiyle değil kendim girdim. Hala temelli kavramış değilim oyunu. -
Yeni açılan serverlarda en rahat giren server İris -Pt ve Taxilerde bol miktarda var .Ayriyetten goldda çok ucuz. -
En boş server Venus diye biliyorum ama ortamı güsel deyil. -
Gece ve sabah erkenden giriliyor serverlara.. Ben öyle yapıyorum.. Ya gece 23:00 ya da sabah 6:00 da oyuna giriyorum.. En fazla 5 dakika sürüyor servera girmek.
Hiç premium almadım almam da.. İsraf bence.. Bi tek son seti dizerken pre plus alacağım o da alchemy %sini artırdığı için.. O bir ayda full seti tamamlayacağım sonra yine almayacağım pre.. -
Pacific %78 türk varmış.İstatistiklere göre bence Pacific 'e gel -
Cevaplar için teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: Van HaLLen
En boş server Venus diye biliyorum ama ortamı güsel deyil.
Venus'e yarm saat uğraşıyorum zor giriyorum. Bazen de 5-10 denemede giriyor belli olmuyor venus.
Ayrıca ortamı güzel değil evet. Sırf 60 lwl im diye beni hiçbir partye almıyorlar legitler -
apollaya gel -
o saatlerde en bos servere rev6da bak onu oyna sürekli xD -
quote:
Orjinalden alıntı: CeFurkan
apollaya gel
Ordayım zaten -
Yeni serveri bekleyinnnn....
Vallahi ne yalan söyleyeyim ben beklemekten yoruldum , artık oyundan soguyorum.onca Silki aldık yeni server gelir biraz tadını çıkarırız diye onlarda elimizde kaldı.Bende şansta yoktur en az 2-3 aya gelir bende o zamana kadar beklemekten Sıkılmış ve oyunu silmiş olabilirim.
Neyse hayırlısı diyelim kime sorsam gelmez diyor ama Neyse hadi iyi forumlar Cümlenize
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X