Şimdi Ara

yardım rus kanal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben rus dili ve edebiyatı bölümü okuyorum ve bir yabancı dilin en iyi sekilde öğrenile bilmesi için dinlenmesi gerektiğini duydum ben öyle film peşinde fln kosturmak istemiyorum bir rus kanalı spor film vs.. herhangi birşey yeterki rusça yayın yapsın oturdugum sitede kablo tv var burdan bulabilirmiyim yoksa bulabilecegım herhangi bir uydu modulu onerirmisiniz dsmart digiturk vs..veya receiver normal uydu fln burda yardım istediğim konu teknik destek hangisi olursa olsun yani bana lütfen digiturkte var deyip geçmeyin ne ve nasıl yapacagımı ayrıntılı anlatabilirmisinz çok minnetkar olucam tabi sitemde mevcut olan kablo tv ile halledilebilen bir sey ise cok daha iyi olur şimdiden teşekkürler
    uydu frekans analog ayarı vs.. hiçbirşey bilmiyorum

• valla uydu falan bilmem ama adsl hızın iyise (20 mbit falan) ve kota problemin yoksa (20 mbit falan) internet üzerinden gayet rahat rus kanalları izlersin.
  • internet hızım var 20 mbit var ama ne biiyim 50 saat rus kanalları yaz hdmı la tv ye bagla fln ugrasmak istemiyorum tv de olsun ki tak kumanda anında görüntü yinede saolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: giryankaan

internet hızım var 20 mbit var ama ne biiyim 50 saat rus kanalları yaz hdmı la tv ye bagla fln ugrasmak istemiyorum tv de olsun ki tak kumanda anında görüntü yinede saolasın

Hotbird uydusunda ücretsiz izleyebileceginiz 10 tane civarında Rus kanalı mevcut. Hatta bazı kanallar inanılmaz kaliteli yayınlar yapıyor.
    Yapmanız gereken bir adet uydu alıcısı ve bir tane de çanak anten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraSakall

valla uydu falan bilmem ama adsl hızın iyise (20 mbit falan) ve kota problemin yoksa (20 mbit falan) internet üzerinden gayet rahat rus kanalları izlersin.

• express am 53 'e dereceye çevir çok guzel kanallar var ben bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teledünyada Russian Travel Guide (RTG TV) kanalı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler ayar fln zormu hotbird cunku uydu ayarı fln hiç anlamıyorum bu işten arkadasta 53 derce fln yazmıs hiç bilmiorum derce fln ne oluyor teledünya kablo tv mi oluo birader acarsan sevinirim konuyu teknik bilgi sıfıra yakında ayarlamalar önemli zaten teşekkürler şimdiden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.