Şimdi Ara

[Yardım] Recovery mod (İtunes ekranı)'nda esir kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese S.a. Cihaz iphone 4'ün geveyli modelidir.Başlıktada söylediğim üzere recovery modunda kaldı cihaz ve ne yöntem denediysem çıkamıyorum.
    Cihazı bu hale nasıl getirdiğimi şöyle söyleyim; 4.3.3 epey eski sürüm yüklüydü cihazda ve neredeyse çoğu uygulamadan yararlanamıyordum en az ios 5 sürümü istiyor. Bende kafaya taktım bunu ve internette verilen çeşitli yöntemlerle baseband koruyarak cihazı shift+geri yükle şeklinde 6.0.1'e güncelleyecektim shsh kaydımda mevcuttu zaten ama cihaz tam apple simgesi altında uzun bi bar çubukta kalıp itunes -1 hatası verdi daha sonra recovery moduna aldı cihazı. Bir çok yöntem denedim ama recovery moddan çıkamadım hatta bazı arkadaşlar recovery moddan çıkmak için dfu moduna al demişler ısrarla ama ben cihazı dfu moduna dahi alamıyorum geçmiyor her halükarda kapanıp açılıyor yine recovery ekranına geliyor. Neyse dedim herhalde komple telefonun beynini sildi bu program en iyisi 4.3.3 yüklemeyi deniyim tekrar falan oda çözüm olmadı ama en azından belli biyere kadar geliyor tam yükleme yapacak apple simgesi altında uzun bar çubuğu yarıdan fazla doluyor sonra pat itunes 1 hatası veriyor.

Cihazımı tekrar kurtarma şansım varmıdır yardımcı olabilirseniz sevinirim başka telefonum yok elimde şimdilik ve hattım sürekli açık olması gerekiyor. Bu yüzden durumumun biraz aciliyeti var. Şimdiden teşekkür ediyorum herkese,iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahval34 -- 2 Ekim 2013; 17:42:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.