Merhabalar arkadaşlar. Khalkedon'a gittim Serbülent hocam sağolsun elinden geldiğince yardımcı oldu ama durum biraz farklı olduğundan şimdilik bir çözüm üretemedi. Psp Fat olan modelden. Cihazı pandora ile açtı tuşları işledi yükleme yaptı ama normal bataryayı takınca tuşlar işlemedi. Bu şekilde bir arızaya mağruz kalanınız varmı acaba ? Yoksa Doğubank veya Tahtakale'yemi git diyeceksiniz. Saygılarımla.
merhaba wescam aynı sorun bendede var makine durup duruken açılmadı nereye götürdüysem sorunuda bulamadılar brick olmuş diyolar ancak ben bi kaç sefer makinayı açıp işlem yaptım tekrardan kapandı bidahada açılmadı dediğin gibi tuşlar işlemedi götürdüğüm yerlerde makina açılıyo ama tuşlar işlemiyo komple anakartın değişmesi lazım dediler buda bayağı pahalıymış yardımcı olabilecek biri warmı ?
Benzer bir sorun bende vardi.Cihaz aciliyordu ama siyah ekranda takili kaliyordu.Neyse o sorun giderildi ama sonra tuslarin islemedigini farkettim.Sonuc olarak aanakart degismesi lazim dediler.O da zamane parasiyla 200 liraya yakin birseydi.
Hic cihazi tamir ettirmeye filan.Anakart sorunluysa cihaz miadini doldurmus demektir.Duzelttirmek icin yapacaginiz hersey ekstra masraf olur o kadar