Şimdi Ara

Yardim powercolor 7870myst edition ne yapayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba gecen yaz 2 el garantili olarak bu karti almisdim ama kart bir 2 ay sonra kardesim nasi becerdiyse bozmus ben işte calisdigim icin dogru duzgun kullanamadan kenara kaldirilmisdi laptop alincada hic unutuldu kaldi gecen kutusunu gorunce aklima geldi sanirim belleklerde problrm var ekranin bazi kisimlarinda renklerde karisma falan oluyor belli bi yerden sinrada windows kullanilamiyor kocaman bi kart zaten kasaya falanda zor sigiyordu bunu tamir ettirmek mantikli olurmu yoksa satayimmi cok oyun oynayan biri degilim zaten csgo falan oynarim bunu verip giris seviyesi kart falan alma sansim olurmu sogutucusu yada bole bellek arizali hali para edermi istanbul bagcilarda oturuyorum tamiri ne masraf cikartir tecrubeli arkadaslardan yardimbekliyorum kart evde oturuyor boş boş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• termal macununu değiştirip deneyin derim.bir kaç sefer böyle kartların düzeldiğine şahit oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboarmutlu

termal macununu değiştirip deneyin derim.bir kaç sefer böyle kartların düzeldiğine şahit oldum.

Onu denemistim

• onu satamazsında artık. ayrıca onarmı o kart için değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

onu satamazsında artık. ayrıca onarmı o kart için değmez

Degmezmi performans anlaminda 1080 p icin fazlasiyla tatminkar bir kart bu 7870 lerin fazla cekirdekli olanlarindan olmasi lazim 7950 lere yakin performansliydi sanirsam bana fazlasiyla yeter sadece ne ucret cikartirlar onu merak ediyorum

• Bga makine ile çipleri reball yapacak usta bulman çok zor, bulsan bile garanti değil. Ayrıca masrafı 100tl'den aşağı olmaz bu işlemin. Sizde haklısınız kartlar pek ucuz değil, millet "1000tl ye ucuz lan alayım hemen amazondan vs." diye atlıyor şaşırıyorum. Çizgi Elektronik teknik servis veya tahtakale zaza han kat-4 özkan elk. bga makineleri var anlaşabilirseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kryeck

Bga makine ile çipleri reball yapacak usta bulman çok zor, bulsan bile garanti değil. Ayrıca masrafı 100tl'den aşağı olmaz bu işlemin. Sizde haklısınız kartlar pek ucuz değil, millet "1000tl ye ucuz lan alayım hemen amazondan vs." diye atlıyor şaşırıyorum. Çizgi Elektronik teknik servis veya tahtakale zaza han kat-4 özkan elk. bga makineleri var anlaşabilirseniz.

Tahtakale ekran kartı tamiri yapıyormu hocam yapıyorsa aklımızda bulunsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    4070ti super mi 7900xt mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaptanadem K kullanıcısına yanıt
    Anlaşabilirseniz neden olmasın? Çizgi pc servisi (Eski asus servisi), tahtakaledeki konsol tamircisi ps3 xbox vs.. Geçmiş olsun.
  • değmezden kastım isteyecekleri ucrete degmeyecektir yoksa kart suan bütün oyunlarda iyi bir kart

• Kartı fırınlamayı denediniz mi?

https://www.youtube.com/watch?v=0ClAnkibBe4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmac -- 5 Eylül 2016; 9:19:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigmac

Kartı fırınlamayı denediniz mi?

https://www.youtube.com/watch?v=0ClAnkibBe4

Kismen denedim ama sonuc alamamisdum bide patlama catlama yanma zimbirtilaridan dolayi cekiniyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.