Bildirim
YARDIM PLS !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
talefonun marka ve modeli ne? -
telefon yazı dilini ingilizce yap olsun bitsin -
türkçe karekterler kullanmaktan kaynaklanıyor. -
işletim sistemli telefon ise arkadaşların yaptıgını yap!!
ama ericsson T serisi flan ise T310, T610 vs.. yada bazı telefonlar.... , onlarda yeniden flash atılması gerekiyor -
3 sms yerine geçiyor da atmayı deneyince normal 2 kontör mü gidiyor yoksa 6 mı.
not: 6 kontör gidiyorsa demek ki telefondan oluyor. Demek ki bunun tam tersi de yapılabilir, düşünsenize, eğer bu sorun telefondan kaynaklanıyorsa, tam tersi de yapılıp mesela 3X160=480 karakterlik mesajın 1 sms sayılıp 2 kontöre malolması da mümküğn olabilir belki. Ne dersiniz arkadaşlar. Ayrıca Negative, belki sen bilirsin bu konuda bazı şeyler. Cevap lütfen. -
böyle birşey mümkün degil teknik olarak yine..
şöyle ki ?
SMS servisinde sizin yazdıgınız mesajları gödner dediginizde şebeye süper hızlı biçimde tabiki , tek tek harfleri gönderir telefon
şebekede o harfler yine paketlenir, (paketlenirken sayılır ) , ve ona göre hemen hesaptan düşülür mesela tcell de!! (aria da mesela bu sayım geç oluyor mesaj adam gidiyor okuyor, cevap geliyor da sayım öle bitiyor bi bakıyosunu kontor çok sonra düşmüş )
bü yüzden telefonun gönderdigi veri degil de GSM in saydıgı karakter sayısı önemlidir!!
GSM kaç karakterlik msj alırsa ona göre ücret indexi yollar merkez kayıtlara!!
Yalnız şöle bişi var ; özel joker karakterler ve türkçe karakterler bazı telefonlarda çifte karakter olarak gönderiliyor bu da o mesajın karakter sayısının artmasına sebep oluyor
işte ne oluyor mesaj şu kadar parçada gönderiliyor falan bi bakıyoyısnunz 6 kontor gitmiş vs..
siz Türkçe karakter kullanmayın yeter!! kullanmadıgınız halde tel böle bir sorun yapıyorsa yazılımını tekra yükleerek sorunu giderebilirsiniz
saygılar sevgiler..
-
bunun tek acıklaması war kardesim...
TURKCE KARAKTER KULLANIYOSUUN (eger symbianlıysa) yazı dilini ing. yaparsan hic bi sorun kalma.. saygilar -
arkadaşlar kaklı türkçe karakater kullanma yok illede kulanıcam diosan yetkili bi serviste flash yüklettir bu arada telefon ne marka -
harbiden model ve marka yazsa arkadaş ona gore yorum yapsak... -
telefon 3650 yardımalrınız için çok teşk. edeim saolun sorunu hallettim !! sorun türkçe karakterlermiş eyw. !!!! -
quote:
Orijinalden alıntı: 1mpetus
telefon 3650 yardımalrınız için çok teşk. edeim saolun sorunu hallettim !! sorun türkçe karakterlermiş eyw. !!!!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X