Şimdi Ara

yardım:Philips Tv ile Modül Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İlk defa modül kullanacağım fakat beceremedim :) Dsmart modülünü aktif ettirdim 1 saat önce. Sonra tv nin kendi slotuna taktım. Fakat değişen hiçbirşey olmadı. Karşıma hiçbir ekran çıkmadı. Tv ayarlarından bulmaya çalıştım ama bağlantılarda CI+ yok. usb, hdmi, uydu,tv gibi bağlantılar var. Kartı tekrar çıkarıp taktım yine bir değişikik olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım modülünüz aktif dedi TV'nizin ayarlarını bilemeyeceğim deyip kapattı. Sıkça sorulan sorularda bulamadım. Kısaca bir arama yaptım ama çözüm bulamadım.

Şuan kayınpederlerdeyim onların tv den deniyorum. Aktif ettirirken kendi ev adresimi verdim. Yerlerin farklı olması sorun olur mu? Birde istediğim yerde kullanabilirmiyim rahatça modülü?

• O sadece modüldür usta D-Smart Kanallarının Şifresini açmaya yarar yani herhangi güncelleme yapmaz CI Modül taktıktan sonra Tekrar kanal Arama işlemini yapın ama Anteninizin HD Kanalları çektiğine emin olun TRT-1 HD Çeken Diğer Tüm HD Kanalları çekiyor zaten sonrası size kalmış Kanal Sıralaması felan D-Smart Reciver olmadıgı içindir bu Modul aynı işlevi görmez
  • Kanal taratmaya başladım. İnşallah olurda rahatça izleyelim akşama maçları :)

Edit: Antenin hd çekmesini ilk defa duydum hocam. Uydu alıcısından mı bahsediyorsunuz yoksa çanaktan mı? Kayınpederlerde trt1h trthd çekmiyor ama atv hd çekiyor. Ondan mı kaynaklanıyor olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpolat35 -- 21 Temmuz 2013; 12:54:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Kanal taratmaya başladım. İnşallah olurda rahatça izleyelim akşama maçları :)

Edit: Antenin hd çekmesini ilk defa duydum hocam. Uydu alıcısından mı bahsediyorsunuz yoksa çanaktan mı? Kayınpederlerde trt1h trthd çekmiyor ama atv hd çekiyor. Ondan mı kaynaklanıyor olabilir?

Antenden bahsediyordum aynı sorun bendede vardı Kanal D HD Star TV HD , Animal Planet HD vs vs Smart Sport HD Felan çekmiyordu . TRT 1 HD Gore ayarladık anteni diğer kanallarda çekmeye başladı .
  • Philips almakla büyük bir hata yaptın. 1 hafta da bıktım cihazdan. Harici uydu alıcı alıp keyfine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray7db

Philips almakla büyük bir hata yaptın. 1 hafta da bıktım cihazdan. Harici uydu alıcı alıp keyfine bak.

Hiçte hata yaptığıma inanmıyorum. Amblight ve panelin görüntü kalitesinden dolayı aldım. Elimde 180 tl lik hediye çeki kendi uydu alıcısından memnun kalmazsam zaten harici uydu alıcısı alacağım. Tv den bıkmanız kişisel sorununuz. Ben smart olayını kullanmıyorum zaten net yok evde. Ben tv den memnunum. Kayınpederlerimde de philips vardı. Kanal geçişlerinin yavaş olduğunu biliyorum. Dün tv takıldı. İftardan sonra film izledim ışıkları kapatıp amblighti açıp. Çok keyifli :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.