Peti öldürmüş olmayasın revive pet die bi skilin daha olması lazım onu dene istersen.
ne alaka yaw
Tank için ayıları dps için kedileri tameleyebilirsin killer.Ayılar genelde daha çok armor ve staminaya sahip.kedilerde str,agi,ap ..
Valla ben domuzu tek geciyorum taaa outlanda kadar. Ayı gibi sağlam kediye yakın dpssi var. Charge ilede inanılmaz aggro build yapıyor bidaha aggrosunu istesenizde alamıyorsunuz.
Bu arada peti tameledikten sonra hemen bir isim ver (pet üstüne sağ tık ordan rename) pete isim verirsen mutluluk oranı daha fazla oluyor. Bağlılık seviyeleri ilk lvllerdeyken sık sık beslemen lazım hele ilk tamelediğinde dakka bası yedirceksin hayvana.
Besleme konusunda domuzun yine üstünlüğü var ne versen yiyolar conjure ekmek bile yedirebilirsin
pvp de domuz charge dan dolayı diğer petlere göre üstünlüğü var bence tabi kedi sınıfları hızlı ataklarından dolayı özellikle caster sınıflara karşı baya işe yarıyor, ama pve için domuz en iyisi bence.
Ben kediyi bırakıp kaplumbağa kullanmaya başladım ve gayet iyi. Armoru yüksek. Kolay kolay ölmüyor. PVE için kaplumbağa derim.
Ehhua abi ben kaplumbaya dayanamam ya targete gidicekte agro alıcakta
burda boarları yani domuzları nerde tameleyebileceğin ve hangi skilleri öğretebileceğin yazıyor.
Gore skilinin gelmesiyle boarlar dpsde baya üstün oldular. İstersen charge istersen dash öğrenebiliyorlar. Ama aggro için charge derim, ben hunteri oynarken 3-4k aimle moba ilk atağı yapıyordum domuz charge ile aggroyu benden alıyordu.