Şimdi Ara

Yardım. Oyunu indiremiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Oyunu daha önce hiç indirmedim. Bir süre önce indirmek istedim indirmeye başladım. %33'te "Güncelleme Başarısız. Belirtişmemiş bir hata oluştu. Daha fazla bilgi için lütfen kayıtları kontrol et." şeklinde bir hata aldım. Hata olduğunu görünce kapatıp tekrar başlattım. Sonra ileride bu hatayı tekrar verdi. %99'a gelince öyle kaldı. Herkes bekleyin biter yazmış. Bir süre bekledim sonra kapattım. Başka bir gün tekrar denedim. Bu sefer %99'a gelince saat gece 3'te bilgisayarı açık bıraktım, öğlen 12'ye kadar bekledim fakat 9 saatte yine dolmadı. Yönetici olarak çalıştırıp başlatmak istediğimde de güncelleme ekranı açılıyor ama ayrı bir ekranda da bir hata çıkıyor. Bu sorunları nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

• Up
  • Upp...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyz123abc -- 29 Haziran 2015; 14:41:27 >
  • Güncel
  • bilgisayarını lol yüklemeden önceki güne geri döndür ve o zaman bi pc yi kontol et lol le ilgili bir dosya falanmı war... Büyük bi ihtimal internetinle ilgili bir sorun olabilir.İnternetin yavaş olabilir mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet internet bağlantım yavaş zaten oyunu indirirken de dosyaları maksimum 300 kbps hızda indiriyordu. Ama bağlantı kopukluğu yaşandığını pek sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.