Şimdi Ara

Yardım: Otomatik Flash Disk Kopyalama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
5.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma takılan flash disc teki dosyaları otomatik kopyalamanın bir yöntemi var mı?
    automatically flash card copier adlı programı kurdum ama kopyalama işlemini gerçekleştirmiyor. buna benzer veya bunun görevini yapabilecek bir program arıyorum. yardım ederseniz sevinirim

• Ne yapacan dostum birilerinin flasını mı indirecen ?
  • bu konuda benimde yardıma ihtiyacım var fakat cevaplanmamış bir konu olduğunu gördüm.
    Kısaca özetlemek gerekir ise dersine girdiğim hocanın slaytlarını almam gerekiyor ve flashtan açtığı için her seferinde slaytları dokunamıyorum. Pc'ye eğer atabilirsem benim işime çok yarıyacak...
  • memeo autosync programı ile yapabilirsin ... ilkonce herhangi bir bellek ile ayarla burda bellegi takınca alacagi harf onemli ona göre kopyalacak..
    ugrasirsan yaparsın. bu tarz bir sürü program vardır hatta microsofttan var..

http://www.goodsync.com/ bunuda deneyebilirin otomatik yedeklemeyi destekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 22 Nisan 2009; 17:47:16 >
  • Dostum öğrenciyken bende çok çalıştım ama slaytları yine de alamadım:)

Al bakalım şu programcıkları fikir edinmiş olursun;)

r a p i d s h a r e . c o m / f i l e s / 2 2 6 1 1 0 3 1 3 / A u t o r u n _ d e w r e . r a r

Şifre: dewre
  • quote:

Orjinalden alıntı: dewre

Dostum öğrenciyken bende çok çalıştım ama slaytları yine de alamadım:)

Al bakalım şu programcıkları fikir edinmiş olursun;)

r a p i d s h a r e . c o m / f i l e s / 2 2 6 1 1 0 3 1 3 / A u t o r u n _ d e w r e . r a r

Şifre: dewre

çok sağol tam aradığım şeydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 7 Haziran 2009; 20:04:50 >
  • arkadaşım aynı program bana da lazım yardım edersen sevinirim...yaşasın öğrencilerin işbirliği batsın hocaların yıkılası otoritesi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici disk veri kopyalama sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum usb dumperi tavsiye ederim. hiç bir uyarı vermeden önceden gösterdiğin yere normalden çok hızlı bir şekilde kopyalar. bu program sayesinde az usb indirmedim:)
  • Rapboy Yapmış ; Üstelik Ücretsiz ve başarılı.Defalarca kullandım.GAyet başarılı bir program olmuş.SAdece Güneclleme desteği hatalı.

Sitesinden yazarsanız düzeltir.Gayet başarılı ve tamda istenileni yapıyor.8 gb lik bir arşivi pc hızına göre ; yaklaşık olarak 10 dakikada falan kopyalabiliyor.

http://cwcagri.wordpress.com/2010/08/02/usb-hirsizi-v1-0-3/
  • Yokmu böyle çalışan bi program arkadaşlar. Bana da lazım.
  • Private sub comand1_click
    FileCopy "F:\\dosya.vbp", "C:\\Desktop\\dosya.vbp"
    end sub

basicde kopyalama mantıgı bu ! Umarım faydası olur.Kesin çözüm bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.