Bildirim
Yardım: Otomatik Flash Disk Kopyalama

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Ne yapacan dostum birilerinin flasını mı indirecen ? -
bu konuda benimde yardıma ihtiyacım var fakat cevaplanmamış bir konu olduğunu gördüm.
Kısaca özetlemek gerekir ise dersine girdiğim hocanın slaytlarını almam gerekiyor ve flashtan açtığı için her seferinde slaytları dokunamıyorum. Pc'ye eğer atabilirsem benim işime çok yarıyacak... -
memeo autosync programı ile yapabilirsin ... ilkonce herhangi bir bellek ile ayarla burda bellegi takınca alacagi harf onemli ona göre kopyalacak..
ugrasirsan yaparsın. bu tarz bir sürü program vardır hatta microsofttan var..
http://www.goodsync.com/ bunuda deneyebilirin otomatik yedeklemeyi destekliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 22 Nisan 2009; 17:47:16 > -
Dostum öğrenciyken bende çok çalıştım ama slaytları yine de alamadım:)
Al bakalım şu programcıkları fikir edinmiş olursun;)
r a p i d s h a r e . c o m / f i l e s / 2 2 6 1 1 0 3 1 3 / A u t o r u n _ d e w r e . r a r
Şifre: dewre -
quote:
Orjinalden alıntı: dewre
Dostum öğrenciyken bende çok çalıştım ama slaytları yine de alamadım:)
Al bakalım şu programcıkları fikir edinmiş olursun;)
r a p i d s h a r e . c o m / f i l e s / 2 2 6 1 1 0 3 1 3 / A u t o r u n _ d e w r e . r a r
Şifre: dewre
çok sağol tam aradığım şeydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 7 Haziran 2009; 20:04:50 > -
arkadaşım aynı program bana da lazım yardım edersen sevinirim...yaşasın öğrencilerin işbirliği batsın hocaların yıkılası otoritesi... -
dostum usb dumperi tavsiye ederim. hiç bir uyarı vermeden önceden gösterdiğin yere normalden çok hızlı bir şekilde kopyalar. bu program sayesinde az usb indirmedim:) -
Rapboy Yapmış ; Üstelik Ücretsiz ve başarılı.Defalarca kullandım.GAyet başarılı bir program olmuş.SAdece Güneclleme desteği hatalı.
Sitesinden yazarsanız düzeltir.Gayet başarılı ve tamda istenileni yapıyor.8 gb lik bir arşivi pc hızına göre ; yaklaşık olarak 10 dakikada falan kopyalabiliyor.
http://cwcagri.wordpress.com/2010/08/02/usb-hirsizi-v1-0-3/ -
Yokmu böyle çalışan bi program arkadaşlar. Bana da lazım. -
Private sub comand1_click
FileCopy "F:\\dosya.vbp", "C:\\Desktop\\dosya.vbp"
end sub
basicde kopyalama mantıgı bu ! Umarım faydası olur.Kesin çözüm bu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X