arkadaşlar öncelikle en çaylak olaraktan selam olsun hepinize.siteyle haşır neşir olmama rağmen kısmet bugüneymiş.sizden başlıkta belirttiğim üzere toplamaya çalıştığım sistemle ilgili görüş rica edicem..
sistemin asıl amacı kurgu montaj üzerine çalışmak.cs6 aftereffects gibi programlar.oyunlar 2. amaç olsa da keyifle oynamak da isterim tabi.d bütçem maksimum bu parçaların en ucuzlarını alacak şekilde.özellikle kasanın psu su yeter mi bundan şüpheliyim.önerilerinizi bekliyorum..
1-ekran kartını kesin mi 2.el alıcaksın 2-sadece psu önerisi mi istiyorsun
gönül ister ki o alayım ama %90 2.el alıcam istediğimi alabilmek için. 6850 yada 6870 olsun diye.psu olayıda en çok beni en çok tribe sokan olay yeterlilik açısından kesin bi bilgim olmadığı için.amacım sistemin yeterliliğini öğrenmek yada aynı fiyatlar doğrultusunda o değilde bu olabilir şeklindeki tavsiyeleri almak
monitörünüz tam olarak nedir bunu yazzzanız çok iyi olur.
kasa ne kadar tutuyo bir söylermisiniz
ucuz kasalar var psu alırsın yanına ,veya ramleri indirebilirsin ne kadar fark ediyor bilmiyorum ama 2.el önermiyorum ekran kartını sıfır almaya çalış
mönitör hp 2311gt 3d 23''.indirimdeyken kaçırımıyım diye almıştım 3 haftadır kutuda duruyo:D kasa ekran kartı hariç 1.350 civarlarında bi rakama tekabül ediyo.ekran kartınada modeline göre maksimum 300 lira ayırabilirim.
550 w bi psu almaya kalksam zaten 100 küsür lira ediyo ki yanına bide kasa alsam yine aynı fiyat edicek.aerocool kasa 165 lira bana avantajlı geldi o yüzden.8-9 ay garantili bi ekran kartı alsam da hüsran yaşarmıyım ki