Şimdi Ara

Yardım Olursanız Sevinirim :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birşey sormak istiyorum bende suan Philips LX3900SA var pc ye takılı ama stereo olarak takılı özel bir kablo yok şu 3 renk kabloyu 2 tanesini takıp normal stereo yapan bi mekanizma ile taktm bu sistem suanlık iyi gibi bende pek anlamıyorum ses sisteminden ama arkadaş bir sistem almş 2+1 galiba Logitech Z-2300 Power bundan bende alayım mı sizce sonra benimki iyimi bundan ? anakartımın modeli ise GA-MA790X-UD3P şu takılı ve ayrıyetten bir ses kartı söz konusu değil şuan ki sistemimde iyi ama arkadaşım öbürünün daha iyi olduğunu söylüor eğer öyle ise ondan alıcam iyi günler şimdiden teşekkür ederim ...

• RCA kablo ile GA-MA790X-UD3P anakartı Philips LX3900SA bağlarsanız encode ses izi içeren (mkv. vb.) filmlerde 5.1 ses almanız dahi mümkün.

kablo bu:
    http://olladina.bit2u.biz/en/electronics/tv/tv_cables/HAMA_43150_RCA-RCA_video_5m.html

Yardım Olursanız Sevinirim :)

• Benim sistemim arkadaşından iyi herhalde değil mi ? yani logi ' yi almama gerek yok ?
  • logıtech z2300 istesende alamazsın piyasada yok çünkü ikinci el alıcaksan bilemem :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amahra

Benim sistemim arkadaşından iyi herhalde değil mi ? yani logi ' yi almama gerek yok ?

Analitik olmayan; belli bir birime göre ölçülüp, kıyaslanamayan kavramlarda iyilik göreli bir kavramdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.