Şimdi Ara

YARDIM! NE YAPMALIYIM?: emule önizleme bozuk...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, öncelikle herkese merhaba. Yanıt verirseniz çok memnun olurum.

emule ile indirmekte olduğum birkaç tane film var. emule Aktarımlar sekmesinde, inmekte olan filmlere sağ tıklayıp, Önizleme'ye tıklayıp vlc player ile önizleme yapmaya çalıştığımda bazı filmlerde gayet güzel önizleme yapılabiliyor, ancak bazılarında vlc player açılıyor fakat hemen arkasından şu uyarı görünüyor ve önizleme yapılamıyor:

"This AVI file is broken. Seeking will not correctly. Dou you want to try to repair it (this might take a long time)?"
    "Yes No Cancel"

Yes dediğim halde (en az 15 dakika beklememe rağmen) düzelme falan olmuyor ve önizleme başlamıyor.

1- Bu dosyaları indirmeye devam edeyim mi? Filmin tamamını indirdikten sonra izleyebilmem mükün mü, o zaman düzelir mi? Yoksa bu uyarı, o filmin asla düzeltilemez bir biçimde bozuk olduğunu mu gösterir? İndirmeyi durdurup boşa zaman kaybetmeyeyim mi?

2- Eğer indirme esnasında veya indirme tamamlandıktan sonra, bu tip bozuk görünen filmleri düzeltmenin bir yolu var mı? Varsa nedir ve nasıldır?

(İnen bazı filmlerde henüz önizleme hazır olmadığı için "Önizleme" seçeneği pasif oluyor ve tıklanamıyor; kastettiklerim bunlar değil. Önizlemesi mümkün olup, "Önizleme" seçeneği aktif olduğu halde, yukarıdaki uyarıyı verenlerden bahsediyorum...)

Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.

Geçmiş mesajları arattım ama buna benzer bir soru ve yanıt bulamadım, yine de daha önce sorulduysa kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulca -- 29 Aralık 2006; 1:09:59 >

• Benzer emule konusu mecuttur. Lütfen o konudan devam ediniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.