Şimdi Ara

Yardım lütfen.... technics se a 800s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Cok severek arkadasımdan dinleyerek aldıgım amfimde galiba sorun meydana geldi. Yada ben bağlantılarında bi yanlıslık yapıyorum. Aux girinden tv ye bağlantı verdim. Amfi ile kontrol merkezini özel iletisim kablosuyla bağladım. Bunlar zaten standart. Ama kontrol merkezi ile anfi arasındaki ses tasıma kablosunu nereye takacagımı bilmiyorum. Arkadasımı aradım phono ya bağla dedi bağladım ama bu sefer hiç ses gelmedi. Bende pre out çıkışına başladım. Sesi aldım kontrol merkezide calışıyor lakin aux ve cd yeya arada tape1 kanalları arasında kendi kendine zıplamalar ve dolayısıyla seste kesilmeler meydana geliyor ki gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor. Siz üstadlar sorum da tam olarak bu neden yapıyordur. Elektronik parçalar mı kacak yapıyor kararsızlık mı gosteriyorlar artık. Teşekkürler.
    Yardım lütfen.... technics se a 800s
    Yardım lütfen.... technics se a 800s
    Yardım lütfen.... technics se a 800s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Üstadlar yardımlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caatus C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle pre ve power amplifikatörlerin bağlantılartını yapmalısınız .
    preamplifikatörden pre out çıkışından aldığınız bağlantıyı power amplifikatörün ınput girişine bağlayacaksınız .
    sonra kaynak cihazlarınız ,tuner i tuner yazan yerin ın kısmına tape veya cd de aynı şekilde . Televizyon konusuna gelince eğer televizyon üzerinde AUX out yazan yer yoksa muhtemelen AUX ın bağlantısı yapıyorsunuz . . televizyonu şimdilik bu bağlantılara bağlamadan diğer bağlantıları yapın . detaylı fotoğraf çeker gönderirsiniz ,durum değerlendirmesi yaparız .
    zaten bu cihaz avr değil . televizyon bağlamak çok makbul bir davranış olmayacaktır ..
  • Bu cıhazı kontrol merkezi ve amplifikatör olarak kullanıyorum. Radyo, tape, cd ve pikup katları yok. Televizyona bağlamak şartıyla kullanmak için aldım. Evet avr değil. Televizyondaki kulaklık çıkışından çıkıp kontrol merkezindeki girişinden sesi alabiliyorum. Diğer dediğiniz bağlantılarda dediğiniz gibi yaptım. Lakin normal olarak sesleri alırken arada sanki kanallar arası ( aux,cd veya aux,phono ) olarak atlamalar yapıo bunu bazen çok hızlı yapıyor seate kayıp olmuyor. Bazende geçiş yapıyor uzun süre kalıyor sadece kulaklık çıkışında olduğundan ses alamıyoruz ( müzik dinlerken ). Kontrol merkezinde iki tane potans var biri ses için olan ( sağdaki ) biride kanallar arası geçiş yapmasını manuel sağlayan sonsuz potans. Yani sonsuz tabiri doğrumudur bilmiyorum ama hep dönenlerden. Bu soldakine bırakın çevirmeyi dokunduğumda bile kanallar arası geçiş yapabiliyor. Acaba bu potansta bi soğuk lehim mi vardır. Yada bozulmustur. Yada potansın sürtünme yollarında belki bi iletişimsizlik. Bilinçsizce kulaktan dolma konuşuyorum affınıza sığınarak. Açıp bi kontak spreyi sıksam yada lehimleri tazelesem yada ikisi bulabilirsem potasıda değiştirsem. Doğru bi adım olur mu ?. Bu arada cıhazların arkadan fotoğrafları için yerlerinden çıkarmak ve bağlantılarını sökmem gerekicek ondan şimdilik cekemedim. Cevabınıza ve ilginize Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • caatus C kullanıcısına yanıt
    cevabı diğer konu başlığında belirttim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.