Şimdi Ara

yardım lütfen cümbür cemaat içeri ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben daha oynamıyorum bu oyunu turkwow sitesine kayıt oldum bu oyunu alacam pvp'de oynayacağım bu oyunu illa orjinal mi almak lazım yoksa normal bir cd'ciden de olur mu??

bi de ilk önce normal wow kurcam üstüne bc 'yi ?

son olarak ta turk wow 2.3.4 server ben oyunu aldığımda bc'yi yükleyince 2.0.0 olacak nerden patch indirebilirim sağolun

• up
  • up
  • Patch için birçok site var burda vermeyeyim googledan bulursun.
    Oyuna gelince, dvdleri orjinal almak zorunda değilsin fakat account ücretlidir. Bir acount açmak içinse orjinal cd-key gerekir. Buda demektirki şuan en geniş versiyonuyla wow+tbc+wotlk cdkeylerini aynı hesaba yüklemen gerekecektir. Sana önerim ise Battle Chest alman, sonra wotlk alırsın. Elinin altında orjinal dvdler olur hemide cdkeyleri girerek accountunu yaratırsın.
  • birincisi bu tür bir başlık açarsan kimse ilgilenmez ikincisi forumda yeni başlayanlar için bir yığın yazı yazıldı onları okumayı tercih etsen daha iyi olurdu

sorularına gelince

oyunun cd sini orjinal olarak almak zorunda değilsin sadece orjinal serverda oynucaksan orjinal cd keyi satın alırsın diyer durumlarda oyun için bir para vermen gerekmiyor.
    orjinal serverda kayıt olup ordan client download dan tbc yi bilgisayarına indirebilirsin dediğin gibi versionu büyük ihtimal 2.0.0 olucak packlerinide googlede wow patch mirors yaz ordan tüm packlarin mirorlarını bulabilirsin.

eğer normal cd cide oyun varsa ordan alabilirsin bir sorun olucağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-49982B337 -- 6 Nisan 2009; 17:21:59 >
  • Bence yeni başlayanlar için bir rehber hazırlanmalı ve üst konu yapmalı cidden sıkıcı olmaya başladı bu tip konular.

Wow'a başlayacam
    bende başlıyorum
    başladım
    başlarım
    başladılar
    başlarlar

gibi konular görmek usandırıcı :)
  • tamamda ben private serverde oyniyacağım yani işte yarın gidecem cd'ciden wow bide tbc'yi alacam patchleri down. yapacamda bu oyun otomatik olarak yüklemiyor mu ? yani oyunu yükledik illa manual mi patchleri yükliyecez?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yo eğer sen orjinal serverın lucnherini çalıştırırsan büyük ihtimal seni 3.1.0 yapana kadar sana tek tek tüm patchleri indircek yani 2.0.1 > 2.0.2 fila öyle arta arta tek tek tüm paketleri indirip kurucak 2.4.3 olana dek bekliceksin eğer internetin kotalı ise büyük ihtimal kotanı aşarsın
  • ok ama ben orjinal serverde oynamiyacam
  • Oyunu update yapmadan WOW > TBC > WOLK olacak şekilde kur
    Oynayacağın özel sunucuyu bul
    Sonra özel sunucunun versiyonunu öğren
    Öğrendiğin versiyona göre oyununu update yap
    Bulduğun özel sunucunun bağlanma rehberine göz at
    Rehberdeki anlatılan oranlarda oyun klasörü içindeki değişiklikleri yap
    Oyuna özel sunucunun sitesinden kayıt ol

Ve oyuna gir sabahtan beri ben orjinalde oynamayacağım diyorsun ama orjinalde oynamayanlarda yukarda yazdığım çoğu şeyi yapıyor. Sen daha oynayacağın sunucuyu bulmamışsın ve versiyonun ne olduğunu bilmiyorsun. Daha hiç bir adım atmamışken koşmak istiyorsun. Git kendine sunucu bul ve o sunucunun bağlantı rehberlerini incele ona rağmen yapamazsan gel yapamadığın noktayı sor kimse kalkıp burdan sana şunu şunu yap şimdide şunu yap diye anlatmaz, UĞRAŞMAZ...
  • oynayacağım sunucu 2.3.4 turkwow neyse sağolun hepiniz bb
  • ama haklısınız dostlarım ya
    ben hele bir oyunu alayım kurayım öyle yaparım sağolun tekrar yarın yazarım buraya iyi akşamlar
  • wow dünyasına cok kişi girmeye başladı.Kıskananlar çatlasın.
  • ben knighttan geliyorum buraya knighttan bıktım hile bug falan hep küfür bu wow daha düzeyli bir oyun sanırsam hem bahar geldi şöyle playstationımıda dışarıyada zaman ayırmak istiyorum
  • up
  • up
  • bu up muhabbetide bi ilginçtir hani... neyse aynen sen oyunu hele bir alda çözümünü bulman kolay olur
  • up yazıyorumda görünsün şöyle bi sohbet ortamı olsun ya valla neyse iyi geceler yarın okul yazılı var
  • Abi su mesajimdan sonra beni atsinlarda kurtulayim.. rezil bi yer olmus bu forum.. boku cikmis..
    Onceleri sık girerdim sonradan azalttim artik hic girmiycem böle aptal konular acildigi icin deil.. Bunlara birisi mudahale etmedigi icin..
    her gun 3 tane aciliyor bunlardan yaw hic mi kimse gormuyor ??? 1 tane mi yetkili yok burda ???
    ban atmakta cok hizlisiniz masallah.. aylardir suraya da bi el atsaydiniz keske...
  • Arkadaşımızın düşüncesine saygı duymak lazım dogru veya yanlış bu sana kardeşimizin kişiligine hakaret etme anlamına gelmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.