Bildirim
yardım lütfen :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
_____________________________ Noxco -
quote:
Orijinalden alıntı: adatepeli
şuanda turkcell kullanmaktayım vodafone a geçmeyi düşünüyorum aylık 15 - 20 liralık bi ücretten fazla ödemek istemiyorum
aradığım kriterler minumum aylık 250 dk heryöne ve 250 sms her yöne arkadaşlar varmı buna yakın bi kampanya falan
internet istemiyorum.
sadece vodafone olsun diyosan faturasızda kendin kombinasyon yapman gerekebilir çünkü vodafone tek seferde o saydıklarını vermez
örneğin;
faturasızda her yöne 200dk 15tl + 250 sms yok ama 500 her yöne sms 8tl yani telsiz kullanım falan derken bu paket sana 25 falan oluyor
faturalıda (26 yaş sınırı ile) her yöne 500dk + 5000sms vergiler dahil 27 falan oluyor bunu al daha iyi.üstelik aşımsız
yani yaşını ve faturalı mı faturasız mı istediğini belirtirsen daha iyi bilgi verebiliriz arkadaşım. iyi forumlar..
-
sağolun bilgilendirmeler için hocam :) _____________________________ -
quote:
şuanda turkcell kullanmaktayım vodafone a geçmeyi düşünüyorum aylık 15 - 20 liralık bi ücretten fazla ödemek istemiyorum
aradığım kriterler minumum aylık 250 dk heryöne ve 250 sms her yöne arkadaşlar varmı buna yakın bi kampanya falan
internet istemiyorum.
bimcelle ne dersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Koyunun postu yüzerken,insanın dostu düşerken belli olur. -
cekmiyor diyolar bimcell i @turkeytv _____________________________ -
quote:
cekmiyor diyolar bimcell i @turkeytv
Bimcell in ayri bir baz istasyonu yok. Avea altyapisi kullaniyor. Bolgende avea cekiyorsa sorun yok yani. Pocell bimcell pttcell bunlar hep avea alt yapisi kullanan sanal operatorler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt