Şimdi Ara

yardım lütfen :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • şuanda turkcell kullanmaktayım vodafone a geçmeyi düşünüyorum aylık 15 - 20 liralık bi ücretten fazla ödemek istemiyorum

aradığım kriterler minumum aylık 250 dk heryöne ve 250 sms her yöne arkadaşlar varmı buna yakın bi kampanya falan

internet istemiyorum.

Orijinalden alıntı: adatepeli

şuanda turkcell kullanmaktayım vodafone a geçmeyi düşünüyorum aylık 15 - 20 liralık bi ücretten fazla ödemek istemiyorum

aradığım kriterler minumum aylık 250 dk heryöne ve 250 sms her yöne arkadaşlar varmı buna yakın bi kampanya falan

internet istemiyorum.

sadece vodafone olsun diyosan faturasızda kendin kombinasyon yapman gerekebilir çünkü vodafone tek seferde o saydıklarını vermez

örneğin;
    faturasızda her yöne 200dk 15tl + 250 sms yok ama 500 her yöne sms 8tl yani telsiz kullanım falan derken bu paket sana 25 falan oluyor
    faturalıda (26 yaş sınırı ile) her yöne 500dk + 5000sms vergiler dahil 27 falan oluyor bunu al daha iyi.üstelik aşımsız

yani yaşını ve faturalı mı faturasız mı istediğini belirtirsen daha iyi bilgi verebiliriz arkadaşım. iyi forumlar..

• sağolun bilgilendirmeler için hocam :)

şuanda turkcell kullanmaktayım vodafone a geçmeyi düşünüyorum aylık 15 - 20 liralık bi ücretten fazla ödemek istemiyorum

internet istemiyorum.

bimcelle ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

cekmiyor diyolar bimcell i @turkeytv

Bimcell in ayri bir baz istasyonu yok. Avea altyapisi kullaniyor. Bolgende avea cekiyorsa sorun yok yani. Pocell bimcell pttcell bunlar hep avea alt yapisi kullanan sanal operatorler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yardım Lütfen?
    geçen ay açıldı
    yardım lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.