Şimdi Ara

Yardım Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Ben Size Soru Sormak İstiyorum cevaplarsanız çok sevinirim.

Ben Ygs'den 260 puan aldım bu yıl ama hiç çalışmadım daha doğrusu çalışmadım sağlık sorunlarından ve sadece sözel çözdüm:)
    Neyse ben beden eğitimi öğretmeni olmak istiyorum.ama nereye başvurcam nasıl başvurcam hiç bir fikrim yok.yani tercih zamanımı tercih yapacağız yaparsak kazanırsam mülakattan gidip üniversite en az 2 yıllık kaçırma riskim var.

Eksiklerim:

Gözlerim Önceden Astigmattı.Sonradan Sol göz3.5derece diğer gözde hafif bozuk.
    Astım var.fakat haberlerde internetten araştırmama bakılırsa spor yapmaya engel yokmuş.hatta astım olan şampiyon sporcular bile varmış tarihte.
    Ve el becerimide kaybettim gibi ama çalışınca kazanabilirim.Yani Uzun zamandır hiç iş yapamadım zaten doğru dürüstte okula bile gidemiyordum özel bir hastalığım sonucu hep hastenelerde tadavi görüyordum.

Şimdi Bana Beden Öğretmeni Nasıl Olunur Nereye Nasıl Başvurulur.tercihmi yapacağız yoksa başka yere gidip formmu alacağız bu konu hakkında fazl abilgi bulamadığım için yazıyorum bunları Şimdiden Teşekkür Ederim....

• Başka Bir Sorum Daha Var Tiyatro Bölümü

Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alan bir diğer eğitim dalı sormak istediğim şu;

Ygs Puanıylamı Yoksa Lys Puanıylamı Başvurabilriz.

Mesela Beden eğitimi öğretmenliği ygs puan barajını geçersen katılabiliyorsun.ondada yetenek sınavı ile alınıyor adaylar.

Tiyatro Bölümüde Aynımı Yoksa Farklımı Farklıysa Farkları nelerdir.

Yetenek Sınavları Nasıldır gimiş Olanlar söyleyebilirse yada hazırlanan araştranlar varsa çok iyi olur.
    mesela dram,trajedi ve komedi rollerini iyi yapabilirim.
    müzik kulağım iyi gibi yani öyle söylüyorlar
    şiir iyi okurum
    ezber çalışırsam yapabileceğime inanıyorum.

Tabi Birde Televizyonda Manyakça Hareket Yapan Dizilerde Yıldızı öyle parlamış adamlar var onları yaparım:)::))::)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım lütfen??
    geçen ay açıldı
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    21 yıl önce açıldı
    yardım lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.