Şimdi Ara

YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşit ağırlığım çalışmaya çok önceden başladım ama konuları unuttum yanlış konulara önceden çalıştım şimdi edebiyatı Mart ayında başlamayı düşünüyorum ve bilgili arkadaşlara bazı sorularım var

mat2 de trigonometrideyim ne zaman ayt mat netlerim artmaya başlar ?

geometriyi yüzlerce kez başlayıp yarıda kaldı şimdi Eyüp hoca ve 3D tyt geometriyi çözüyorum şuan baştan başladım ve daha geriye dönmemek koşuluyla tekrar dışında, istediğim tyt geometri de 5 , ayt geometri de 5 net sizce imkan var mı ?

arkadaşlar biliyorum her şey bende bitiyor ama realist bir insanım eğer yetişmeyecek gibiyse farklı konulara bakmalıyım

istediğim bölüm istanbul üniversitesi sb uluslar arası ilişkiler 69k istiyor .

tüm önerilerinize ve yorumlarınıza açığım şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uppp

• Up

• eğer trigonometriden başka iyi bildiğin konular varsa denemelerde onları yapıyorsundur zaten. bundan sonra da konuları sağlam bitirdikçe artmaya devam eder. ama matematiğe trigonometriyle başladıysan ve net hedefin yüksek değilse daha kolay konulara çalışabilirsin
  • Eyüp hocanın ayt bölümünden gidiyorum polinom parabol 2.derecen denklemler eşitsizlikler fonksiyonlar vb bitirdim onlardan kademeli test çözüyorum 345 ayt mattan direk çözmüyorum

başka öneriliriniz varsa özellikle geometri hakkında dinliyorum

teşekkür ederim

• Bu arada ayt mat hedefim 20 net

• Bannedstoryyy B kullanıcısına yanıt
    geometri için yapacağın şey şu anda konuları bitirmek zaten böyle yapıyorsun eğer tüm konuları bitirirsen 5 er net rahat yaparsın. tabii yarım bırakmadan bitirmelisin artık bu saatten sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim elimden geleni yapıcağım.

Başka tavsiyesiniz varsa dinlerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.