Şimdi Ara

Yardım Lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar son 1 aydır bana hep şöyle bir olay oluyor işte sürekli geçmişte yaşadığım olumsuz olayları hatırlıyorum ve kendimi çok üzüyorum.Sonra okulda çok neşeliyim herşeyi unutuyorum eve bir geliyorum gene aynı gene aynı.Uyku deyince uyumadan önce hep kesin miğdem bulanıcak uyuyamıcam , kesin rahat uyuyamam diye teoriler aıtorum fakat kafamı koyduğum gibi uyuyorum nerdeyse.Bu olumsuz düşüncelereden nasıl kurtuluturum ? Piskolok ile filanmı ?
    YARDIM LÜTFEN.

    TEŞŞEKÜRLER







  • Yardım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorununu uzman bir psikolağa danışmanda fayda var.Buradan hayırlı bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.Anca takma etme gibi tavsiyeler dışında okuyacağın pek birşey olmaz.
  • Tamam.Başka tavsiyesi olan ?
  • Psikologlar terapi verebilmek için 6 yıl okuyorlar
    Yukarıdaki arkadaşın dediği doğru psikoloğa git

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bir psikoloğa danışmanızı tavsiye ederim.

    Sonra;

    Arada sırada banada oluyor. Olayın geçip gittiğini, hala hayatta olduğumu, yaşamımı devam ettirdiğimi, hatırlamanın bir yararı olmadığını aklıma getiriyorum.

    İlk zamanlar yapışan düşenceyi hiç kafamdan atamıyorsam düşünebileceğim en iyi şekilde düşünüyor, olayı defalarca yeniden oluyormuşçasına hayal ediyordum. Bilinç altımın düşünceyle beraber gelen hisse alışmasını sağlıyordum.(Sanıyorum beyin çözülmemiş bir problem gibi yapılandırıyor düşünceyi.) Sonunda ee sonuç? Diyerek iyice arınıyordum. Durumun anlamsızlığına kendimi ikna ediyordum yani.

    Bu benim bir çok durumda kullandığım yol. Bu tür konularda psikolog tavsiyesi daha etkili olur sanırım. Ama çözümün her zaman için kişinin kendisinde olduğunu unutmamak gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşşekürler.Piskoloğa Gidicem.Bu olay artık canımı sıkmaya başladı ! Bu gün mesala yemek yemeye gittik orda kürdan kullandım kenidimi 5 dk sorguluyorum :( neden kullandım diye ya yasaksa sürekli böyle sorguluyorum kendimi.Bu çok rahatsız edici sonra yemekten sonra peçete kullandım gene böyle sorguluyorum kendimi :( 3-4 sene önceki yaptığım yanlış olaylar aklıma geliyor.Eğer bu daha çok ilerlerse sizle paylaşıcam bu olayları.Kendimi hasta yapıyorum resmen yaa :( :( YARDIMINIZI BEKLİYORUM




  • Hocam bende de buna benzer şeyler var. Okb diyolar sanırım. Bunun için ilaç kullanıyorum tedavide görüyorum. Şu an da iyiyim. Önerim araştırma hastanelerindeki psikiyatristlere ya da özel bir psikologa gitmeniz. Onlar daha iyi ilgileniyor.
  • Eğer gitmessek ilerlermi ?
  • Ve arada sırada bu duygular çok artıyor arada sıradada eski halime denüyorum şimdi ben tedavi olsam ne kadar sürer ve eğer piskoloğa gitmeseem ilerlermi ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.