bu siteye girince karşıma bi reklam çıkıyor, arkada kalan kısımdan birşeye bakmam lazım, bir oyunun winrar passwordu için bu siteye yönlendirildim ama bir türlü arka kısmı göremiyorum... Belki bu konuda bana yardımcı olabilirsiniz diye bu bölüme konu açtım, yardımcı olur musunuz?
Arkadaşım hiç bulaşma o sitelere senden para harcamanı istiyor para vermeden kurtulamasın parayı ona vereceğine -ki parayı versende parolayı gösterek mi gösterse de çalışacak mı orası da meçhul- git programı satın al daha iyi...
anlamıyorsun reklamı es geçecek bi yöntm yok mu onu soruyorum, belki programcılar bilir
quote:
Orijinalden alıntı: KoSeKu3
anlamıyorsun reklamı es geçecek bi yöntm yok mu onu soruyorum, belki programcılar bilir
Onu geçemezsin çünkü fake, altında görmeyi beklediğin şeyde mevcut değil. Olmayan bişeyi varmış gibi link verip milleti reklamlara tıklattırmak amaç. Zamanında ben de çok uğraştım bununlan. Özellikle youtube videolarına link korlar, falanca kürek diye, ordan gidersin bu çıkar karşına. Boşuna yorma kendini.
ben **** ile o reklamın arkaplanına baktım. rarpass filan yok. tamamen reklam tuzağı. hiç bulaşma arkadaşların dediği gibi. sen en iyisi rar şifresi kıran programları dene.