Şimdi Ara

yardim lazim :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar.. arkadaslar bir sorunum var ve acil yardim gerekiyor... sanirsam tum sistemlerde girdiginiz resimler gidenler gelenler vs bunlari normal bir sekilde silersek yinede biyerlerde yedegi kaliyor ( ornegin android te .thumbsnail ) ipad3 te bu dosyalari silme + gorme sansimiz varmidir ? root / jailbreak atilmamis cihaz... android kullaniyorum ve ios a baya yabanciyim ve cihaz elimde olsa kurcalayip yapmaya calisacam fakat problemi yasayan kisi bir arkadasim ve baska bir ulkede.. o yüzden kesin net bir bilgi ile yardimci olmam gerekiyor kendisine oda pek anlamiyor bu islerden.. hani ben adim adim anlatsam anca yapabilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • restore yapsın telefona. ne var ne yok silinir gider.
    ayarlar-genel-sıfırla-tüm ayarları sıfırla desin telefon ilk günkü haline dönsün.
    Ama rehberi felan yedeklemeyi unutmasın :)
  • hocam cok sagol verdigin bilgi icin.. son care bunu yapacak artik fakar aklima takildi= restore yapinca ipad in ilk aldigi guncelleme yapilmamis halinemi doner ? ornegin ios 6 ile aldigini varsayalim, su an ios 7 yanilmiyorsam. eski surumemi doner yoksa sadece bilgiler gider surum son halimi kalir ? ve diger bir sorum ise baska yolu yokmudur ? pc ye takip gizli dosyalari gosterme gibi bi secenek program falan yokmu jailbreak yapmadan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne varsa artık o kadar gizli ve görülmesinden korktuğunuz, o ipad'in içinde

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • keske bana lazim olsaydi... hani bizde bi laf vardir erkegin gizlisi saklisi olmaz,meydandadir :)) zaten ios u oldum olasi sevmem gül gibi android varken ios bana hitap etmiyor... fakat deger verdigim bir arkadasima lazim ve yakindir evliligi riske girecek... kimseye anlatamiyor ve teknoloji ile arasi iyi degil, sorun bende olsaydi atardim reseti.. benimde aklima biseler geldi sordum oyle tahmin ettigim gibi bisey degil cunki yapmaz eminim.. fakat küçük seylerden bile kiyamet kopartan cinsten bir koca olunca gerisi malum... umarim bi bilgisi olan detayli bilgi verir is isten gecmeden... ha bu arada reset atamiyor baska bi çözüm lazim... reset atarsa farkli yonde kiyamet koparmis... arkadaslar yokmu bilgisi olan ?? hani bu islerde iyiyseniz " hic bir yolu yok o dosyalari gormenin " diyorsaniz onuda paylasin hic bir bilgim yok her bilgi bir arti su anda ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar dedigim sey imkansiz ise bilginiz varsa bahsi gecen dosyalara girmenin yolu yok ise paylasirsaniz cok makbule geçecek... kimsenin bilgisi yokmu ??? yada bi mod aydinlatabilirmi beni mümkünse ? ( lambayi yak esprisi yapan olmaz inş :)) )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonerp

    arkadaslar dedigim sey imkansiz ise bilginiz varsa bahsi gecen dosyalara girmenin yolu yok ise paylasirsaniz cok makbule geçecek... kimsenin bilgisi yokmu ??? yada bi mod aydinlatabilirmi beni mümkünse ? ( lambayi yak esprisi yapan olmaz inş :)) )

    Resimler silindiği zaman, kimse birşey bulamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.