Şimdi Ara

Yardım l Uğur Dershanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uğur Dershanesine toplu grup olarak giderek 6000 TL den 3000-3500 civarına düşüreceğiz. Biraz fiyat avantajı var. Ama önemli olan iyi bir dershanemi ? Bu yıl mezunum (meslek lisesi). Mezuna kalıp YGS-LYS tekrardan çalışacağım. Yardımcı olursanız bir tecrübeniz yada bilginiz varsa sevinirim. Pek fazla bilgim yok yanlış yazdıysam bir şeyi kusura bakmayın.

Bölge ( Tekirdağ - Çorlu )

• Denemeleri çöp, hocalar ortalama üstü daha iyisini seçebilme şansın olabilir. Fen bilimlerine bakmanı tavsiye ederim.
    (Benim olduğum şehirde olsaydı asla gelme derdim ama bilmiyorum diğer şehirleri :D )
  • Ataşehir yani istanbul un en merkezi şubelerinden birine gittim. Denemeleri cop. En iyi sınıftaydım ona rağmen hiçbir şey katmadı hocalar sürekli öğrencilerin bi caba göstermesi gerekiyor hocaya anlamadigim bi konu var bos zamanınizda anlatır mısınız dersin ve hayır cevabını alırsınız ne kavgalar ettim yetmedi araya annem girip ağzına geleni söyledi aynı tas aynı hamam.Sene basında buyuuuk vaatler verirler hepsi yalan.Alt seviye sınıfta hel meslek liseliler vardı zaten onlarında umurunda değildi ders hocalarda sallamıyorlardı onları ki iyi siniftakileride sallamadılar.Kisaca gitme fen bilimlerini tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O okulun hocalarını bilmem özellikle bu sene giden birilerine sor.

Ama kaynak açısından çöp. Denemeleri olsun kitapları olsun föyleri olsun hepsi çöp

• Kaynaklar çöp denemeleri çöp hocaları ortalama altı + mezunlara verilen değer çok az

• phonel59 P kullanıcısına yanıt
    Yayinlari pes para etmez. Hoca kalitesi yerden yere değişir. Sana tavsiyem hocalarini arastir butun kurumların ona gore git yoksa 1 sene heba olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu devirde dershanelere bile guvenemioz suna bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bıyıklı matematik > eyüp b
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.