Bildirim
yardım:iphone browser vista 64bit
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben Vista 32bit ile bile sorun yaşıyorum 64 bit ile sorun yaşaman doğaldır
iPhone Browser'ı tavsiye etmeyenler var, ben de onlardan biriyim. Ne idüğü belirsiz bir şey Her ne kadar GUI'si ile kolay gözükse de... -
sen ne kullanıyorsun? -
quote:
Orjinalden alıntı: recordset
arkadaslar yardıma ihtiyacım war!iphone browseri yukluyorum bilgisayarıma calıstırınca calıstırmayı durdurdu diye hata werio vista64 bit...
acaba yardım edebilecek warmı?
İphone Browser'i uninstal yap ve tekrar farklı bir versionunu kur.
Ayrıca, ne amaçla iphoneBrowser kullanmak istiyorsun? Mesela bir çok işlemini koblosuz bi şekilde yapacak File Zilla programı var.Bu da imzamdaki linkte 1. sayfada anlatımı yapılmıştır. Çok işine yarar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X