Bildirim
Yardım. Honda accord LPG DÖNÜŞÜMÜ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
nerdesiniz hangi şehirdesiniz ona göre yardımcı olalım arkadaşım -
istanbul avrupa yakası -
şafak otogaz levent sanayi ustalıkları çok iyi
ASIM BEY le görüşün hatta forumdan yönlendirdiler deyip honda kullanıcısı olarak beni bile referans gösterebilirsiniz
269 62 84 -
Acaba dönüşümü yaptırdınız mı? Leventte Teleflexi takan yer var diye duydum ama yerini bilmiyorum. Beykent tarafında da Prins takan yer var. Bu iki markadan birini seçin bence başınız ağrımaz. -
hangi markayı seçerseniz seçin iyi bir montaj ve işçilik yapılırsa başınız ağrımaz yoksa yok şu marka iyi şu marka süper demek yanlış yönlendirmek olur -
quote:
Orjinalden alıntı: zeolit
Acaba dönüşümü yaptırdınız mı? Leventte Teleflexi takan yer var diye duydum ama yerini bilmiyorum. Beykent tarafında da Prins takan yer var. Bu iki markadan birini seçin bence başınız ağrımaz.
-
İşçilik elbet önemli ama markada önemli. -
markadsan çok işçilik önemli bence adam gibi işçilik yapan usta adam gibi bir marka takar zaten ama iyi markalar kötü işçiliklerle randıman vermez
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X