Şimdi Ara

Yardım. Honda accord LPG DÖNÜŞÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2000 model honda accordum vazr LPG taktırıcam ama hangisini taktırmam konusunda hiç bir bilgim yok bana yardımcı oludrsanız çok sevinirim.hatta bu gün gidip taktırmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayta85 -- 21 Eylül 2007; 11:37:53 >

• nerdesiniz hangi şehirdesiniz ona göre yardımcı olalım arkadaşım
  • istanbul avrupa yakası
  • şafak otogaz levent sanayi ustalıkları çok iyi
    ASIM BEY le görüşün hatta forumdan yönlendirdiler deyip honda kullanıcısı olarak beni bile referans gösterebilirsiniz
    269 62 84
  • Acaba dönüşümü yaptırdınız mı? Leventte Teleflexi takan yer var diye duydum ama yerini bilmiyorum. Beykent tarafında da Prins takan yer var. Bu iki markadan birini seçin bence başınız ağrımaz.
  • hangi markayı seçerseniz seçin iyi bir montaj ve işçilik yapılırsa başınız ağrımaz yoksa yok şu marka iyi şu marka süper demek yanlış yönlendirmek olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeolit

Acaba dönüşümü yaptırdınız mı? Leventte Teleflexi takan yer var diye duydum ama yerini bilmiyorum. Beykent tarafında da Prins takan yer var. Bu iki markadan birini seçin bence başınız ağrımaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşçilik elbet önemli ama markada önemli.
  • markadsan çok işçilik önemli bence adam gibi işçilik yapan usta adam gibi bir marka takar zaten ama iyi markalar kötü işçiliklerle randıman vermez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.