Şimdi Ara

Yardım ! Hazır PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilk önce, sizden ricam lütfen toplama pc önerisi yapmayın, toplama pc araştırmasını yaptım şimdi hazır pc araştırması yapıyorum,
    sorum ;
    http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/asus-cg8270-tr003o-intel-i7-3770-34-ghz-8-gb-ddr3-1tb-hdd-1-gb-nvidia-gtx-550ti-win7/productdetails.aspx?I_ID=62259

http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/asus-cg8265-tr014o-intel-core-i7-3770k-42ghz-8gbram-1tbhdd-1gbddr5-nvidia-geforce-gt560-win7/productdetails.aspx?I_ID=61630

bu 2 pc oyun için iyimi , arasındaki farklar nelerdir ?

Şimdiden teşekkürler. :)

• Oyun içindir, işlemci MHZ ve uyum olarak birbirinden farklıdır
  • Hangisini önerirsin abi ?
  • bu hazır pc ler nedense işlemciyi hep yüksek tutuyolar oyun için istiyosan senin toplaman daha iyi bukadar yüksek işlemci yerine i5 4670K oyun için yeterli geri kalan parayı ekran kartına yatır. i7 ye gerek yok oyun için 1-2 fps için iki katı para vermene gerek yok

• saol :D , ne bileyim GTA V , pes 2014, Batterfield falan kasmadan, çalıştırır dimi ?

• abi 3.338,02 TL diyor , gücüm yetmez buna
  • kardeş bunlardan 10 kat daha iyi sistem toplanır sen niye hazır alıyorsun bütçeni söyle gerisini bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: megl

abi 3.338,02 TL diyor , gücüm yetmez buna

Hocam hazır pc ler işlemci ve ekran kartının yüksek tutar nedeni ise bilgisiz kullanıcıyı kandırmaktır nedeni ise

"aaa bunda i7 ve 2gb ekran kartı hadi alalım"

Ekran kartının modeli markası neymiş hiç bakmazlar o yüzden pc toplamanı öneririm bütçeni söyle yardımcı oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abiler, yukarıda verdiğim linkteki pc bile çok pahalı geldi bana , bana monitör dahil 2500 tl lik bi sistem lazım, yani o pc dediğim bütün oyunları kaldırmalı,
    malesefki babamda bu toplama pc olayına yaklaşmıyo :S ne yapacağımı şaşırdım
  • quote:

abiler, yukarıda verdiğim linkteki pc bile çok pahalı geldi bana , bana monitör dahil 2500 tl lik bi sistem lazım, yani o pc dediğim bütün oyunları kaldırmalı,

O zaman sana tavsiyem 2.link deki sistemi al 1 sene ekran kartı olarak seni low-medium ayarlarda götürür seneye birde ekran kartı alırsın

• Ekran kartı 2 yıl öncesinin kartı ben sana son model kaliteli PC toplarım bu fiayata

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butcenizi belirtin kasa topliyalim,hazir kasa almayin.

• quote:

abiler, yukarıda verdiğim linkteki pc bile çok pahalı geldi bana , bana monitör dahil 2500 tl lik bi sistem lazım, yani o pc dediğim bütün oyunları kaldırmalı,

dostum vatana dersen toplayın diye toplarlar zaten baban farkında olmaz bile toplama pc oldugunu :) monitör olarak asus alırsın hiç anlamaz :) o yüzden 2500tllik bir sistem yazalım hemen sana çünkü gösterdiğin iki pcnin de ekran kartları felaket o bütçe için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onererkut

quote:

dostum vatana dersen toplayın diye toplarlar zaten baban farkında olmaz bile toplama pc oldugunu :) monitör olarak asus alırsın hiç anlamaz :) o yüzden 2500tllik bir sistem yazalım hemen sana çünkü gösterdiğin iki pcnin de ekran kartları felaket o bütçe için :)

2 buçuk milyara gtx 560 var

• yaşımdan dolayı kendi başıma gidip toplama pc siparişi vermem biraz imkansız ama eğer siz bana maximum 2000 tl ila 2500 tl lik bi pc toplarsanız ( oyun pc si ) işte ozaman babamı ikna edebilirim. Siz bana link leriyle birlikte bi pc toplarsanız sevinirim
  • Hazir pc alinmaz

• Hazır pc
    Satıcılar bilinçsiz kullanıcıları kandırıyor toplama alın kendiniz için.
    Herkes sistemden anlamak zorunda deyil insanlarımızın çoğunda ''2 cigolayt ekran kartı 4 cigolayt ram ooo her oyunu açar''Kafası olduğu için kanıyorlar kanmayın kandırtmayın bu sistemleri sakın almayın.
  • bekliyprum sistem tavsiyelerinizi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.