Şimdi Ara

YARDIM!!! hayvanseverler konuya!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün annem arabayla istanbul hadımköy de kamyonun arkasına iple bağlanmış bi köpek görmüş araba en az 100 ile gidiyordu diyor. Arabadan inip kamyonu durdurduğunda adam "Köpek benim değilmi ne istersen yaparım" demiş ve ağzına ne geldiyse söylemiş. Şikayet ettikleri halde kimsenin ilgilenmediğini söyledi. Resmen köpeğin heryerinden kan geldiğini görmüş

arabanın plakası : 34 bpl 82 Bu adamı nereye şikayet edebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 24 Aralık 2012; 21:08:12 >

• hayvanseverler derneğini ara durumu anlat onlar ilgilenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ballı Hardal Sos Katili

hayvanseverler derneğini ara durumu anlat onlar ilgilenir

aramışlar ama kimse ilgilenmemiş.
  • up
  • adamı bulup iple arabanın arkasına bağlayp aynı hızla gidiceksn başkada birşeye gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: takatuka15

adamı bulup iple arabanın arkasına bağlayp aynı hızla gidiceksn başkada birşeye gerek yok

yapmak istediğimde bu ama kimse ilgilenmiyor.
  • polisi ararsan insanlar bittide hayvanlarlamı uraşcaz der en iyisi hayvan hakları dernekleri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ispatlayabilecek birşey bulabilir misiniz. Gerçi bulsanız da üç beş kuruş öder çıkar gider tekrar şerefsiz.
  • Şehir için kamyon 100le gidiyor ?
  • video yada fotoğraf filan alsaymış keşke anneniz , medyaya cıkmadan ilgilenceklerini sanmıyorum , belge olsaymış kolaydı.
  • 100 le giderken nasıl görmüş.Foto filan alsaydınız keşke diyicemde 100 le giderken foto nasıl alınacak.
  • ben birkaç tanıdığa haber verdim şimdi. plakdan baktıracağız. ceza almasa bile polisle uğraşır birkaç gün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.