Şimdi Ara

yardım(hard diski usb ile bağlamak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam. benim sorum şudur; harddiski anakarta bağlamadan(ıde kablo ile) usb girişine bağlayıp içindeki dosyaları görebilirmiyiz. bu konuda teknik yardım istiyorum bilen varsa(usb ile ıde arasında hangi kablonun nereye bağlanacağı gibi)

bu nerden çıktı diyen olursa bir arkadaşta gördüm. usb ile ıde kablosu birleştirilmiş. hardiski görüyordu. aynen usb flas belleklerde olduğu gibi.

bir fikri olan varmı ????????

• bunun için cevirici kablolar satılmakta bilgisayarcılarda bulabilirsin. gerci isteğin kablo her bilgisayarcıda olmaz internette biraz araştır istersen satan bir çok firma vardır...
  • mobil disk kutuları var 50 tl'ye satılıyor ondan alabilirsin içinde ide-usb dönüştürücü var
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmaster

mobil disk kutuları var 50 tl'ye satılıyor ondan alabilirsin içinde ide-usb dönüştürücü var

onları bende biliyorum ama ara sıra kullanacağım bir şeye o kadar para verilmez diye düşünüyorum. tabii yapmaya çalıştığım şeyin maliyetini bilmiyorum. belkide o kadar tutar.

ayrıca iki saattir internette arıyorum ama bir türlü konu ile ilgili birşeyler bulamadım. tabii arama yaparken doğru anahtar kelimeyi bulsam belki birşeyler yakalıycam ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flash -- 23 Ekim 2005, 22:25:35 >
  • yokmu bu konuda bir bilgisi olan arkadaş ?????
  • quote:

http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=FLEX.U20.KUTU.007

yuh banada lazımdı 15-20 ytl arası fiyat geçiyordu aklımdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

mobil disk kutuları var 50 tl'ye satılıyor ondan alabilirsin içinde ide-usb dönüştürücü var

TEK ÇÖZÜM BUDUR.. 45 YTL YE DÜŞTÜ
  • bence bu daha ii bi çözüm incelenebilir cd/dvd/rom ve writer takılıo
    http://www.eksa.com.tr/asp/show_stock.asp?PRODUCT_ID=AD990OEM12
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.