Bildirim
YARDIM, GMD Şarj Girişi Arızası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: omefar
Merhaba dh ahalisi,
Benim aletin şarj girişi arızalandı sebepsiz yere, temassızlık yapıyor sürekliTelefon rootlu, garantiye göndersem sorunu çözerler mi? Göndermeden önce unroot yapsam yeter mi yoksa v6000 romu tekrar mı kurayım ?
Yardımlar için şimdiden teşekkürler
Garantiye gitsede kullanıcı hatası diyip 80 lirayı alacaklar sizden telpa kalitesi@gmd cakması..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Samsung S9 & Xiaomi Mi 8
Symbol 1.5 dCi
Nikon D7500 & Canon 7D Mark iii
-
quote:
Orijinalden alıntı: omefar
Merhaba dh ahalisi,
Benim aletin şarj girişi arızalandı sebepsiz yere, temassızlık yapıyor sürekliTelefon rootlu, garantiye göndersem sorunu çözerler mi? Göndermeden önce unroot yapsam yeter mi yoksa v6000 romu tekrar mı kurayım ?
Yardımlar için şimdiden teşekkürler
Root atmak dışında rom üzerinde herhangi bir düzenleme yapmadıysanız unroot yaparak yollayabilirsiniz. Galiba 50liralik ücret karşılığında yapıyorlar. İsterseniz şirketi hakem heyetiyle ugrastirin sonuç alırsınız :-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X