İnternette Gigabyte MA790XT-UD4P anakartının driver cdsini bulabılcegım bı yer bılıyor musun? Internetten yukledıgım driverlarla tam olarak sıstemı performanslı olarak calıstıramadım. Cd sart gıbıme gelıyor arıyorum ama bbı turlu bulamadım yardımcı olabılcek arkadas varsa cok makbule gececek...
Bu sitedeki driverları sorunsuz bir şekilde kurarsanız hiçbir probleminiz kalmayacaktır,cd nin içindeki driverlarda zaten bu driverların aynısı hatta daha performansızı çünkü onlar eski sürüm driverlar...
Yaaa aslında onları kurdum ancak bazı problem yasıyorum ozelıkkle, ai driver diye surucusu var sata controller dan yukledıgı bazı seyler var temel olan bı sey var ılk yukledıgınız...
Bence sakin olun ve tüm driverlarını kaldırıp baştan indirin şu driverları ve temiz bir kurulum yapın zaten cd deki driverlarda bu driverlar...
Biliyorum ancak sorun su ki sankı cd de bı sıra ıle yukleme yapıyor ve o sırayı bı turlu tutturamıyorum bı yerlerde yanlıslık yapıyorum gıbıme gelıyor? win7 64 bit kullanıyorum
Herhangi bir sıra ile kurmanızın hiçbir önemi yoktur,ancak işe chipset driverını kurmak ile başlasınız iyi edersiniz...