Şimdi Ara

Yardım Gençler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizceyi anlıyorum ama konuşamıyorum sorunsalı ???

• bu çoğu kişinin sorunu çünkü insanlar İngilizce öğrenirken sürekli bi metin okurlar,soru çözerler,alıştırma yaparlar yani bu sürekli bi İngilizce metin ile karşı karşıya oldukları için anlama kabiliyetini arttırıyor.Duyduğunuz zamanda duyduğunuz şeyler kafanızda bi cümle olarak geçer ve saniyesinde çevirirsiniz kafanızda falan filan.Konuşmak için sürekli alıştırma yapmak lazım.Ya online olacak yada canlı birisi ile konuşacaksınız.Zorunda hissederseniz daha kolay öğrenirsiniz konuşmayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaLaaa

bu çoğu kişinin sorunu çünkü insanlar İngilizce öğrenirken sürekli bi metin okurlar,soru çözerler,alıştırma yaparlar yani bu sürekli bi İngilizce metin ile karşı karşıya oldukları için anlama kabiliyetini arttırıyor.Duyduğunuz zamanda duyduğunuz şeyler kafanızda bi cümle olarak geçer ve saniyesinde çevirirsiniz kafanızda falan filan.Konuşmak için sürekli alıştırma yapmak lazım.Ya online olacak yada canlı birisi ile konuşacaksınız.Zorunda hissederseniz daha kolay öğrenirsiniz konuşmayı.

Dostum çok doğru tespitler sağol da bişey sorucam şimdi bu yaz biraz para birikimi yapıpı 1 hafta 100 gün falan bi yurt dışı deneyimi yaşayayım diyorum hem tatil amaçlı ama dile faydası olsunda istiyorum sence ne derece faydalı olur ? Konuşmayı geliştirebilecek aktiviteler varsa yardımcı olur musun ne gibi mesela ?

• nefretcan kullanıcısına yanıt
    Şimdi yurt dışında konulmayı öğrenmek en iyisidir çünkü zorundasındır başka türlü anlaşamazsın ve buda seni zorlayacaktır ve iyide olacaktır ama Şöyle bi sorun var;Hiç konuşamıyorsan belli bi seviyeye gelmen tatilini tüketecektir.En azından ortalama bi düzeyde olman azda olsa olan konuşma yetini arttıracaktır.Sizi zorlamayacaksa öneririm sizin gibi başkasıda olursa yanınızda güzel olur.Gitmeden geliştirmek için ise; dediğim gibi ya online konuşma(chat) sitelerinde takılacaksınız.Buralarda çalışabilirsiniz.Karşıdan gelen mesaja verdiğiniz cevap süresi gittikçe kısalacaktır zamanla.Bunun yerine yabancı birisi yada sizin gibi İngilizcesini geliştirmek isteyen birisi ile sohbet etmeye çalışabilirsiniz.Belli bi yere gelince canlı sohbet için Omegle tarzı siteleri öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaLaaa

Şimdi yurt dışında konulmayı öğrenmek en iyisidir çünkü zorundasındır başka türlü anlaşamazsın ve buda seni zorlayacaktır ve iyide olacaktır ama Şöyle bi sorun var;Hiç konuşamıyorsan belli bi seviyeye gelmen tatilini tüketecektir.En azından ortalama bi düzeyde olman azda olsa olan konuşma yetini arttıracaktır.Sizi zorlamayacaksa öneririm sizin gibi başkasıda olursa yanınızda güzel olur.Gitmeden geliştirmek için ise; dediğim gibi ya online konuşma(chat) sitelerinde takılacaksınız.Buralarda çalışabilirsiniz.Karşıdan gelen mesaja verdiğiniz cevap süresi gittikçe kısalacaktır zamanla.Bunun yerine yabancı birisi yada sizin gibi İngilizcesini geliştirmek isteyen birisi ile sohbet etmeye çalışabilirsiniz.Belli bi yere gelince canlı sohbet için Omegle tarzı siteleri öneririm.

Belli bi seviyede inglizcem var bende senin gibi zorlanırsam mecburen öğrenicem diye düşünüyorum ki gidersem dediğin gibi bi arkadaşla giderim kendim gidersemde sıkıntı olmaz gelişsin konuşayım yeterli zaten online chat tarzında yapıyorum o biraz sıktı biraz daha kelime haznemi geliştirip konuşmayı ilerletmek istiyorum yani bunu yapayım ben bi yurtdışı iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.