Not: ses sistemleri bölümüne yazdım çözüm için yardım gelmedi ne yapmalıyım creative inspire 5+1 sistem augidy2 ses kartına bağlı sorunum şu bu sistemin kablolu kumandasında bulunan kulaklık için çıkışta kontrol kalemi ile bakınca azda olsa yanıyor yani elektrik var normalde çarpmıyo ama bazen az da olsa çarpma oluyo bu sisteme sahip olan arkadaşlar kontrol kalemi ile bakarsanız siz de de böyle bi sorun varmı bu normal mi değil mi cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
kasanın dış tarafında kaçak yok taganın topraklama fişini anakartla kasa arasındaki vidaya bağladım kasanın iç tarafına bakmadım söküp bakacam ayrıca sistem tunçmatik kgk bağlı kasa feel hurrican II psu tagan 2 force peki kaçak varsa ne yapmalıyım
Bir elektirikçi çağırıp tokraklamasını kontrol ettirsen iyi olacak.Burada anlatırım ama uygulaması biraz deneyim isteyen bir iştir.
sisteme sahip olmaya gerek yok ses sisteminin kulaklık çıkışında böyle bir kaçağın görülmemesi gerekir. sorun ses sisteminin elektrik devresinde sanırım ve senin yapabileceğin topraklama yok gibi çünkü sistemin topraklamasının yada sıfırlamasının zaten yapılmış olması gerekir. cihaz eğer garanti kapsamındaysa geri götür bence çünkü sorun sende değil...