Şimdi Ara

Yardım Fen Çalışamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır Fen çalışamıyorum çok sıkılıyorum fen çalışırken hep mat ve geo çalışıp deneme çözeyim istiyorum.Mezunum birçok fen konusuna kaçıncı kez baktığımı bile bilmiyorum.Nasıl fene kaldığım yerden devam edebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistem değişimi ister istemez mat geoya yonlendirdi benim de feni elleyesim gelmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hayalim o.Hocam aslında bir gün çok iyi çalışıyorum ertesi gün canım hiçbir şey yapmak istemiyor.Çok verimsız oluyor.Bu da beni hayalimden uzaklaştırıyor.Kaygı bozukluğu var galiba bende.

• sistem değişikliğinden sonra elime alasım gelmiyor direk LYS konularına geçebilme şansım olsaydı YGS bakmazdım bile ( fen için )

• Tıptaki derslere nasıl çalışcaksın ? Bunlardan sıkılıyorsan işin var...
  • Mrs.Scientist kullanıcısına yanıt
    Sadece bu 1-2 haftadır böyle yoksa kimya ve biyoloji çalışmayı çok seviyorum.Geçen lys de 29 1 kimya 26 4 biyom vardı çalışmayı sevmesem yapamazdım herhalde.

• hocam öylede 40 tane fen sorusu var biz onu ellemessek sınav anında o bizi eller
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ilgi alanina calisacak orda en azindan.Simdiki gibi mat geo kasmasina gerek kalmayacak.Gerci arkadas fen calismak istemiyordu ama ben genel bir cevap verdim.

• 8-10 oluyor genelde.Sıkıntı bence saat değil gelisemiyorum gibi geliyor bana.Sanki boşa kürek çekiyorum gibi hissediyorum.

• 80 mat daha cazip geliyor,onun ellemesi daha korkutucu

Fen 40 soru oldu ama Insaallah saglam olur.

• Fizik çok zor olmasın da biyoloji ve kimya zor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-20D2C3EB3 -- 16 Ekim 2017; 22:55:12 >
  • Bende çalışamıyorum hocam . Mat ve geo gibisi yok . Ama tıp için mecburuz , 7 ay sonra keşke dememek için adam akıllı çalışmalıyız şu fene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece sene sonuçların açıklanmasını bekleren yaşadığım o mide bulantısı,korkuyu ve karin agrisini tekrar yaşamak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-20D2C3EB3 -- 16 Ekim 2017; 23:1:29 >
  • İnşallah siz de Cbu Tip hedefinize ulaşırsınız hocam.

• Fende sıkıntı durumunu çözmen gerekiyor , 7-8 ay içerisinde konuya bir kere bakmayacaksın en az 3 tekrar yaparsın her konuya çok iyi anlasan dahi hadi bilemedin 2 kere bakarsın.Fen bir süre sonra bayabiliyor , kesinlikle katılıyorum.Robot olmadığımız için sıkılıyoruz.Hele ki eskiden YGS dediğimiz kısımları tekrar tekrar göre göre midesi bulanıyordu insanın ancak mecbursun .

Tavsiyem sıkıldığın dönemlerde en sevdiğin konulara çalış. Birbirini tolere edebilir.Neticede artık ayrım gözetmeksizin her konu tek bir sınav için var..
    Haklısınız sagolun tavsiyeler için

• Gunde 8-10 saat mat geo mu çalışıyorsun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.