Şimdi Ara

(Yardım)Eskişehirde olanlar lütfen bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sokakta böyle bi köpek gördük.Durumu baya vahim hayvan yalvarırcasına bakıyor mama falan verdik ama yemedi iştahı mı yok yoksa tok mu bilemedik. Odunpazarı hayvan barınağını aradık. Bununla alakalı birsürü telefon aldıklarını köpeğin orda bulunan eczane tarafından tedavi gördüğünü ve ilgilendiklerini söyledi ancak köpeğin bakışları hiç mi hiç öyle demiyor. Veterinere götürecek maddi durumumuz yok.napılacağını bilen biri varsa yardım ederse mutlu oluruz köpeğin yeri esogü hastanesi girişinin ordaki şans dönerin karşısındaki eczanenin önü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domuzadam101 -- 27 Nisan 2018; 1:1:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar kimsenin mi yardımı dokunamaz hayvan barınağını arayıp söyleseniz belediyeye tweet atsanız bile kâfidir

• Odunpazari belediyesine tweet attim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom II kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam

• Up

• en yakın veterinere bildir , eczacının veteriner kadar bilgisi olmayabilir.Veterinerler sokak hayvanlarına ücretsiz bakıyorlar

• Ayrıca adalarda sokakta birsürü cins köpeği sokakta bırakılmış görünce onları bırakan (muhtemelen mezun olmuş öğrenci yada hediye niyetine alınmış hayvan) kişilere sövüyorum.Yazıktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Atatürk Bulvarı üzerinde kalbim veteriner var oraya ulaşın bi şekilde alırlar heralde

• up
  • Köpeğin adı fanta olması lazım en az 9 yaşında oradaki bir eczanede biri ona bakıyor. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok.
    Barınağa kesinlikle yollamayın barınakta tedavi gören hayvanları başka yerlere bırakıyorlar.
    Konunuzu okumadan yazmıştım eczanede bakılıyor sıkıntı yok köpeğin biraz yaşı olduğu için sıkıntı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin GroBkreutz -- 28 Nisan 2018; 20:49:45 >
  • Zap

• Kevin GroBkreutz kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• kmesne kullanıcısına yanıt
    eyw kmesne kardeş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.