Şimdi Ara

YARDIM: elma işaretindeki takılma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonunda benim iphone da elma işaretinde takıldı. ifuntastic telefonu normal çalışıyomuş olarak görüyor. zaten takılma olayı da ifuntastic'le operatör logosunun font boyutunu değiştirdikten sonra oldu. forumlarda okuduğum kadarıyla görüyorumki şarj bittikten sonra normale dönen iphone'lar olmuş bu şekilde. şimdi şarj bitsin diye mi beklicez yoksa başka yapacak bişey var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antaios -- 30 Ekim 2007; 12:49:06 >

• http://financemanila.net/2007/10/13/iphone-stuck-at-apple-logo-wont-boot/

Bu yazıyı bi okuyun isterseniz ben bu yazı sayesinde 3 farklı kilitlenmeden kurtuldum.. Ancak summerboard kaynaklı hatalar için mi sadece bu yöntem geçerli bilemem, menü ekranındaki simgelerin asıl dosyalarını değiştiriyorsunuz bu şekilde, logo için etkisi olur mu onu da bilemem ama bir deneyin isterseniz..
  • teşekkür ederim link için. burda anlatılan şekilde 2 dosyayı da yükledim fakat dosyaları yükledikten sonra summerboard'u tekrar yükleyin diyor. bunun nası lyapıldığını bilemiyorum ben.
  • bu arada telefonun şarjı bitti ve tekrar şarja takıp açtım ama yine elmaya geri döndü.
    bi çıkar yol bilen yok mu?
  • Kapatma tuşuyla meü tuşuna basılı tut reset atar merak etme kilitlenmez.
  • merak ederim.
    reset atarak açılmadı çünkü.
    mecbur tekrar firmware yükledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.