Şimdi Ara

yardım..elektro gitar tercihi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elektro gitar almak istiyorum ve 2 model arasında kaldım;cort x5 ve ibanez grg170dx

ibanez:http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=629&gid=110

cort:http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2932&gid=111

elektro çalmayı çok profesyonel olmasamda biliyorum-kendimi geliştiyorum-diyebilirim.buna göre fikir beyan ederseniz sevinirim.

dipçik:ibanez starter pack şeklinde grg170dx+10w ibanez amfi+askı,kılıf vs

siz ne düşünürsünüz..lütfen yardım edin.x5 daha yakın gibi bana.bu seferde renk konusunda karar veremiyorum..

• ben elektro değil bass gitar çalarım ama benm bi arkadaşta cort x6 almıstı pek fazla memnun değil ama
    grg170 i de forumda iyi yorum yapanlar çok benm tercihim her zaman ibanez olur
  • hocam şimdi ikside çok ii gitarlar deil... ibanez grg170 gio serisinde ve ibanez demeyeceğim bi gitar ama işini görür mü görür... cortu hiç tavsiye etmm.. stagg i400 düşünebilirisn o fiyatlara ... klavyesi rahattır... j&d brothers falan var onlarıda düşüne bilirsin.. yani orda ibanez yazıo die kötü gitar alma... bu saydığım markalarda fena deildir... sonuçta hepsi uzak doğudan geliyor... bulunduğun ilde mağazalara git otur çal bütün gitarları duyduğun duymadığın her markayı dene ... Sana rahatlık vereni güsel tonlaı olanı al... dediğim markalar x-5 den daha güsel gitarlar...www.majormusiccenter.com dan ve yine mydukkan danda bak ama mutlaka git dene ...

• quote:

Orjinalden alıntı: AkınCet

hocam şimdi ikside çok ii gitarlar deil... ibanez grg170 gio serisinde ve ibanez demeyeceğim bi gitar ama işini görür mü görür... cortu hiç tavsiye etmm.. stagg i400 düşünebilirisn o fiyatlara ... klavyesi rahattır... j&d brothers falan var onlarıda düşüne bilirsin.. yani orda ibanez yazıo die kötü gitar alma... bu saydığım markalarda fena deildir... sonuçta hepsi uzak doğudan geliyor... bulunduğun ilde mağazalara git otur çal bütün gitarları duyduğun duymadığın her markayı dene ... Sana rahatlık vereni güsel tonlaı olanı al... dediğim markalar x-5 den daha güsel gitarlar...www.majormusiccenter.com dan ve yine mydukkan danda bak ama mutlaka git dene ...

grg170dx x2 seviyesinde galiba yani x5 cort'un orta seviye gitarlarından olduğundan bence o da baya iidir die düşünüorm çünkü cort'ta son yıllarda kendini kanıtlamış marka..stagg fln düşünmüorm ama x5'e göre + ları neler yazarsan daha mantıklı düşünebilirm..x5'de 2 humbucker olması işime gelir çünkü ritim atacağım daha çok lead değilim.1 single'ı da olduğundan sololarda da beni zorlamaz x5'e baktım klavyesi fln fena deil gibi ztn sabit köprü floyd rose derdim fln yok..

• ben x6 alırım diye düşünmüştüm. sx im vardı. ama gidip denediğimde stagg less paul l250 bana rahat geldi. sapı standard les paul, birazcık kalın fakat sustaini çok yüksek. onu aldım. sonra dimarzio tone zone ve paff manyetik aldım 2 el. çok parlak tonlar vermesine karşın sertliği çok fazlaydı. onları 4 gün önce sattım (hatta forumada yazdım ilgilenen olmadı) garajdan bir arkadaşa sattım. (avt serisinden bir amfi alıp, sonraki bütçemlede artık gerçek bir les paul almam gerekli ) şu anda stok manyetiklerdeyim. çıkışı düşük olsada temiz, gürültüsüz bir sesi var. inan ibanezin altserileri (hoş ibanezin s serisi, rg serisindede 370 altı ibanezsayılmaz) sen bence bilen bir arkadaş bul, sana çalsın, sen bir sesini dinle (bu yöntem ne kadar sağlıklı olur tartışılı ama!), sonra gitarı al eline oturuyor mu? en sağlıklısı böyle. ama tavsiyem sırf ibanez yazısı için, o şeyleri alma

- bu arada stagg çin malı değildir. gitarlar belçika da yapılır. (hoş belçikalılar gitardan ne derecede anlar tartışılır)

edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReBeR -- 27 Şubat 2008; 11:26:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

ben x6 alırım diye düşünmüştüm. sx im vardı. ama gidip denediğimde stagg less paul l250 bana rahat geldi. sapı standard les paul, birazcık kalın fakat sustaini çok yüksek. onu aldım. sonra dimarzio tone zone ve paff manyetik aldım 2 el. çok parlak tonlar vermesine karşın sertliği çok fazlaydı. onları 4 gün önce sattım (hattaforumadayazdımilgilenen oolmadı) garajdan bir arkadaşa sattım. (avt serisinden bir amfi alıp, sonraki bütçemlede artık gerçek bir les paul almam gerekli ) şu anda stok manyetiklerdeyim. çıkışı düşük olsada temiz, gürültüsüz bir sesi var. inan ibanezin altserileri (hoş ibanezin s serisi, rg serisindede 370 altı ibanezsayılmaz) sen bence bilen bir arkadaş bul, sana çalsın, sen bir sesini dinle (bu yöntem ne kadar sağlıklı olur tartışılı ama!), sonra gitarı al eline oturuyor mu? en sağlıklısı böyle. ama tavsiyem sırf ibanez yazısı için, o şeyleri alma

ben bu les paul olayını çakamadım ya her markanın les paul var nedir bu les paul

• heh bu yardım edin 2 gitar arasındayım topikleri moda oldu şimdi. herkes ayrı ayrı açsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektro gitar tavsiyesi acil
    2 hafta önce açıldı
    a
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alienahmet

quote:

Orjinalden alıntı: ReBeR

ben x6 alırım diye düşünmüştüm. sx im vardı. ama gidip denediğimde stagg less paul l250 bana rahat geldi. sapı standard les paul, birazcık kalın fakat sustaini çok yüksek. onu aldım. sonra dimarzio tone zone ve paff manyetik aldım 2 el. çok parlak tonlar vermesine karşın sertliği çok fazlaydı. onları 4 gün önce sattım (hattaforumadayazdımilgilenen oolmadı) garajdan bir arkadaşa sattım. (avt serisinden bir amfi alıp, sonraki bütçemlede artık gerçek bir les paul almam gerekli ) şu anda stok manyetiklerdeyim. çıkışı düşük olsada temiz, gürültüsüz bir sesi var. inan ibanezin altserileri (hoş ibanezin s serisi, rg serisindede 370 altı ibanezsayılmaz) sen bence bilen bir arkadaş bul, sana çalsın, sen bir sesini dinle (bu yöntem ne kadar sağlıklı olur tartışılı ama!), sonra gitarı al eline oturuyor mu? en sağlıklısı böyle. ama tavsiyem sırf ibanez yazısı için, o şeyleri alma

ben bu les paul olayını çakamadım ya her markanın les paul var nedir bu les paul

gitarlar kasa ve manyetik tasarımlara göre ayrılır.

les paul kasa:

stratocaster:

telecaster:

warlock :

• stratı telecasteri biliodum ama les paulun custom serisi bişi olduunu düşünüodum
  • quote:

Orjinalden alıntı: FtLRhyMeR

quote:

Orjinalden alıntı: AkınCet

hocam şimdi ikside çok ii gitarlar deil... ibanez grg170 gio serisinde ve ibanez demeyeceğim bi gitar ama işini görür mü görür... cortu hiç tavsiye etmm.. stagg i400 düşünebilirisn o fiyatlara ... klavyesi rahattır... j&d brothers falan var onlarıda düşüne bilirsin.. yani orda ibanez yazıo die kötü gitar alma... bu saydığım markalarda fena deildir... sonuçta hepsi uzak doğudan geliyor... bulunduğun ilde mağazalara git otur çal bütün gitarları duyduğun duymadığın her markayı dene ... Sana rahatlık vereni güsel tonlaı olanı al... dediğim markalar x-5 den daha güsel gitarlar...www.majormusiccenter.com dan ve yine mydukkan danda bak ama mutlaka git dene ...

grg170dx x2 seviyesinde galiba yani x5 cort'un orta seviye gitarlarından olduğundan bence o da baya iidir die düşünüorm çünkü cort'ta son yıllarda kendini kanıtlamış marka..stagg fln düşünmüorm ama x5'e göre + ları neler yazarsan daha mantıklı düşünebilirm..x5'de 2 humbucker olması işime gelir çünkü ritim atacağım daha çok lead değilim.1 single'ı da olduğundan sololarda da beni zorlamaz x5'e baktım klavyesi fln fena deil gibi ztn sabit köprü floyd rose derdim fln yok..

Hocam Staggin çok güzel gitarları var mesela

Stagg S302N

http://www.majormusiccenter.com/Gitarlar/stagg/Elektro/Products.aspx.htm

Al Hocam Çok Yönlü bi gitar.. her tür yaparsın 2x single 1x Humbucker... Kullanan 2 Arkadaşım var çok memnunlar... bende denedim gerçekten güzel gitar...

yine ilal cort dersen ve içine sinmezse al hocam... gitar snn gitarın içine sinsin ama o cortlar orta seviye deil...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.