Şimdi Ara

Yardım edin x5 aldım arızadan geçilmiyor iade yada değişim yapabilirmiyim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dokunmatik bir çalışıyor bir çalışmıyor günde en az 20 kez res atıyor :( çok canım sıkıldı rom at dediler attım cm7 yine aynı gittim muıo attım daha beter bugun 50 kez res attı oylke böyle değil alalı 6 gün oldu para iadesi yada değişim talep edebilirmiyim buna hakkım var mı yasal olarak ? cidden kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum geçen hafta salı günü TİM den 599 tl ye aldım

• Up
  • Tabi ki hemen götür aldığın bayiye tabi orjinal romunu at sıkıntı yaparlar sonra adam direk değiştirir zaten. Benimde bir haftalıktı reset atıp duruyordu verdim geriye yenisini aldım hiç sorun yaşamadım. Geç bile kalmışsın götür hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğim kadarı ile ürün alındıktan sonra beğenilmediginde ilk 7 gün içerisinde sorgusuz sualsiz değişim veya para iadesi yapılır üzmez kendini git değiştir veya iade et. sana büyük ihtimal iade ürünü vermişlerdir benimde başıma geldi sorun çıkarmadılar değiştirdiler. şimdiki telefonda sadece ekran açıklığı var toz olmadıktan sonra önemli değil benim içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

Tabi ki hemen götür aldığın bayiye tabi orjinal romunu at sıkıntı yaparlar sonra adam direk değiştirir zaten. Benimde bir haftalıktı reset atıp duruyordu verdim geriye yenisini aldım hiç sorun yaşamadım. Geç bile kalmışsın götür hemen.

Sagolun hocam ins zorluk cikartmazlar :(
  • Goturdum TİM e degisim yapmadilar kvk ya gondericez bursadaki eger arizaliysa oyle degisim yapariz dediler benimde tel e ihtiyacim vardi yarin getiririm dedim ciktim gecen hafta sali gunu aksam 6 da almistm degistirme hakkim yokmu :( yardim edin beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Goturdum TİM e degisim yapmadilar kvk ya gondericez bursadaki eger arizaliysa oyle degisim yapariz dediler benimde tel e ihtiyacim vardi yarin getiririm dedim ciktim gecen hafta sali gunu aksam 6 da almistm degistirme hakkim yokmu :( yardim edin beyler

Internetten alırsan 7 gün içinde iade hakkın var. Elden alırsan maalesef yok.. servise gonderirler ugrasirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam iade ürün vermişlerdir eski telefonda bana da öyle olmuştu tuşlar çalışmıyordu işte, geri verdik adamlar özür dilemişlerdi ama ben vatandan almıştım.Seninkini kvkya gönderirler 2-3 hafta tel.siz kalırsın
  • Off lanet olsun:(
  • Hızlıal dan almıstım x5i.cogu kişinin karşılaştıgı gii arızalı cıktı.ürün degişimi değil para iadesi isteyerek geri gonderdim.sorun cıkarmadı hızlı al, parayı yatırdılar.
  • Bu telefonu kullanan bazı kişiler sorunlardan çıldırma noktasına gelmiş durumdayken bazı kişiler hiç sorun yaşamadıklarını söylüyor. Garip bi cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Bu telefonu kullanan bazı kişiler sorunlardan çıldırma noktasına gelmiş durumdayken bazı kişiler hiç sorun yaşamadıklarını söylüyor. Garip bi cihaz

ağlamak istiyorum o derece
  • magazadan alındıgında ürün değişimi magazanın insiyatifine kalmış bir durum maalesef ve bu konuda bildigim kadarıyla yasal bir hakkımız yok. Bahsettigin sorunlarla ilgili olarak teknik servise verdiginde urunün donanımı arızalıysa zaten değişim yaparlar ve sana sıfırı verilir. Yazılımsal birsey ise yeniden yuklenir oyle verilir sende sorun devam ederse gene servise verirsin. Aynı arızadan 3 defa verirsen yada farklı arızalardan toplam 4 defa servise verirsen ürün ayıplı mal sınıfına girer. Bulundugun ilçedeki kaymakamlık binasında tüketici hakem heyeti vardır, servis kagıtlarınla birlikte oraya basvurdugunda gerekli yazışmalar yapılır ve ürünü iade etme hakkın doğar. tabi tüm bunlar için biraz süre gerekiyor, servis süresi vs.. ama genede bu süreç sonunda paranı alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Bu telefonu kullanan bazı kişiler sorunlardan çıldırma noktasına gelmiş durumdayken bazı kişiler hiç sorun yaşamadıklarını söylüyor. Garip bi cihaz

ağlamak istiyorum o derece

işe bu telefonu imzandan kaldırmakla başlayabilirsin bence. .. Galaxy Ace al mutlu kal :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.