Şimdi Ara

yardım edin windowsum orjinal çıkmadı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm ben 3 4 aydrı güncelleştirme yapamıyordum bi bakimm dedim el ile yap varya girdim oraya dedi windowsunuzun orjinalliğini doğrulayın yaptım demez mi windows un bu kopyası orjinal diil diye.nası oluo anlamadım 4 ay önce de aynı windows vardı güncelliyodu güzel güzel şimdi ne oldu cvplarınız için teşerkrler

• win orjinal mi peki?
  • Orjinal değilse güncellemez. Orjinal olduğundan eminsen microsoft'u ara.
    http://www.microsoft.com/turkiye/iletisim/default.mspx
  • ne biliyim arkadaşlar bilsem sormazdım nerden bulcam orjinal olup olmadığını dediğim gibi 3ay önce bütün windows güvenlik yamalarını fln yüklüodu şimdi böyle diyo işte

quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

win orjinal mi peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

ne biliyim arkadaşlar bilsem sormazdım nerden bulcam orjinal olup olmadığını dediğim gibi 3ay önce bütün windows güvenlik yamalarını fln yüklüodu şimdi böyle diyo işte

quote:

win orjinal mi peki?

Demek ki, orjinal değil.
    Daha önce, güncelleme yapıyor olabilir. Ama, bir süre önce, update olarak gönderilen yamalardan biri olan "Windows Genuine Advantage Notifications" ile kopya sürümler için uyarı vermekte...
  • PC ni nereden aldın aldığın yerde sana zaten xp cd ve kitapçık vermesi lazım yada kasanda xp key sticker i yapıştırılmıştır bu var ise zaten orjinal daha kısası aldığın yere sor bu pc xp orjinalmi değilmi sanırım sana crack xp yüklemişler.

not: (xp keyinizi kimseye vermeyiniz.)
  • nasıl ne biliyim arkadaşım..parasını verip almadıysan tabii ki orjinal değildir..kasanın yanında sticker filan yok mu?

quote:

ne biliyim arkadaşlar bilsem sormazdım nerden bulcam orjinal olup olmadığını dediğim gibi 3ay önce bütün windows güvenlik yamalarını fln yüklüodu şimdi böyle diyo işte

quote:

win orjinal mi peki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğru hocam 20 haziranda yüklemiş bu dedğin şeyi ve kaldırılmıyor da
    quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

quote:

win orjinal mi peki?

Demek ki, orjinal değil.
    Daha önce, güncelleme yapıyor olabilir. Ama, bir süre önce, update olarak gönderilen yamalardan biri olan "Windows Genuine Advantage Notifications" ile kopya sürümler için uyarı vermekte...

• XP Keyi arkadaşın verdiği microsoft iletişim sitesinden veya Pc markasının sitesinden iletişim bölümünden Xp Keyi onlara ver orjinal veya kopya olduğu anlaşılır...
  • arkadaşım xp key programı ile bu sorunu çözersin
    5 dakikada
    ok
  • evet bu işin çözümü olan patch lar war bulman an meselesi
  • iyide demekki anlaşılan 3 ay öncekiyle şimdiki yamalar aynı değüilmiş bunun içindirki windowsunu yakalamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.