Şimdi Ara

Yardım Edin Üniye Baslıcam Tırsıorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaslar lüleburgazda pazarlama bölümü i.ö kazandım kayıdımı yaptırdım ilk kez üniversiteye gitcem ortam felan nasıldır ikinci ögretim okuyacagım örgün ögretime göre avantajları nedir sınıfta ilk gün neler yapmalıyım tecrübeli arkadaslar bi yardım edin

• merak etme herkes yeni olacak. herkes "ilk gün neler yapmalıyım" diye düşünüyor olacak.

bu kadar da tırsma. şahsen hiçbir zaman ilk gün neler yapmalıyım diye düşünmedim. gittim gayet doğal bir şekilde milletle tanıştım. şunu yapacam bunu yapacam, şöyle olacam diye kasmadım. kasarsan millet farkına varır sen kaybedersin zaten.

doğal ol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalemtraş

merak etme herkes yeni olacak. herkes "ilk gün neler yapmalıyım" diye düşünüyor olacak.

bu kadar da tırsma. şahsen hiçbir zaman ilk gün neler yapmalıyım diye düşünmedim. gittim gayet doğal bir şekilde milletle tanıştım. şunu yapacam bunu yapacam, şöyle olacam diye kasmadım. kasarsan millet farkına varır sen kaybedersin zaten.

doğal ol.

+aynen lisede bende ilk gün öle tırsmıstım hatta benden daha tırsaklar vardı tırsak derken utangac manasında şimdi dalga konusu oldular ben kendımı sonra kurtardım geç en arkaya tanıs kısılerle ama 1 ay hıc ses etme herkezı ufaktan tanı sonra adamına gore muamele yaparsın

• Lüleburgaz'da okuyacaksın daha ne. 19 senedir yaşadığım yer, aklına soru takılırsa sor, cevaplarım... Bu arada ben de istanbula yerleşçem, hazırlık sınavıydı, evdi derken kafam balon oldu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilit
    11 yıl önce açıldı
    yardım edin delircem yoksa
    14 yıl önce açıldı
    Spora başlıyacağım yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.