Bildirim
Yardım Edin Üniye Baslıcam Tırsıorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
merak etme herkes yeni olacak. herkes "ilk gün neler yapmalıyım" diye düşünüyor olacak.
bu kadar da tırsma. şahsen hiçbir zaman ilk gün neler yapmalıyım diye düşünmedim. gittim gayet doğal bir şekilde milletle tanıştım. şunu yapacam bunu yapacam, şöyle olacam diye kasmadım. kasarsan millet farkına varır sen kaybedersin zaten.
doğal ol. -
quote:
Orjinalden alıntı: kalemtraş
merak etme herkes yeni olacak. herkes "ilk gün neler yapmalıyım" diye düşünüyor olacak.
bu kadar da tırsma. şahsen hiçbir zaman ilk gün neler yapmalıyım diye düşünmedim. gittim gayet doğal bir şekilde milletle tanıştım. şunu yapacam bunu yapacam, şöyle olacam diye kasmadım. kasarsan millet farkına varır sen kaybedersin zaten.
doğal ol.
+aynen lisede bende ilk gün öle tırsmıstım hatta benden daha tırsaklar vardı tırsak derken utangac manasında şimdi dalga konusu oldular ben kendımı sonra kurtardımgeç en arkaya tanıs kısılerle ama 1 ay hıc ses etme herkezı ufaktan tanı sonra adamına gore muamele yaparsın
-
Lüleburgaz'da okuyacaksın daha ne. 19 senedir yaşadığım yer, aklına soru takılırsa sor, cevaplarım... Bu arada ben de istanbula yerleşçem, hazırlık sınavıydı, evdi derken kafam balon oldu...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X